Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!

 
 
 
 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
«Πιστέψτε με αυτή είναι η μόνη αλήθεια» -πάλι καλά που δεν έγινε σεισμός- όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος, προσθέτοντας ωστόσο, άλλο ένα ψέμα στο γαϊτανάκι του, λέγοντας κατηγορηματικά ότι «δεν έχω υποσχεθεί ποτέ ότι θα πάει νερό στο Σχίνο!», αφήνοντας άφωνους τους γνωρίζοντες, ενώ συνέχισε αγέρωχος να λέει: «Καταβάλλουμε προσπάθειες και ο Σχίνος θα έχει πόσιμο νερό στο δίκτυό του φέτος το καλοκαίρι»!..
 
Τραγική φιγούρα από αυτή την εξέλιξη πρέπει να είναι ο χαϊδεμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια» Αλέξανδρος Κινδιλίδης, ο οποίος ενώ μέχρι πρότινος διαβεβαίωνε ότι νερό στο Σχίνο θα έχει έλθει έως τον Μάιο, σύμφωνα με την υπόσχεση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και του διευθυντή της ΔΕΥΑΛ Τάσου Μαστραντωνάκη, μετά την επιστολή του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Χαράλαμπου Δοσσαρά -την οποία απέκρυπτε- δεξιά κι αριστερά -κατόπιν της καθοδήγησής του από το… μέντορά του- λέει ότι το νερό θα έλθει τον Ιούνιο.
Άπειρος από πολιτική ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης, αδυνατεί να κρίνει, αλλά και να αξιολογήσει αυτά που του λέει ο δήμαρχος που αντιβαίνουν τη στοιχειώδη λογική, με συνέπεια να παπαγαλίζει αβασάνιστα, υποσχόμενος κι αυτός… χάντρες και καθρεφτάκια!
Η πραγματικότητα είναι, η μόνη λύση κατ’ ουσίαν για να μην πουν οι κάτοικοι του Σχίνου το νερό νεράκι, αυτό να μεταφερθεί με υδροφόρες.
Φυσικά, είμαι πολύ περίεργος αν τα μέλη του συλλόγου «Τα Γεράνεια» εμπιστευθούν εκ νέου τις τύχες τους -εδώ πλέον υπάρχουν σοβαρότατα θέματα για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών- στις προσεχείς αρχαιρεσίες, στον Αλέξανδρο Κινδιλίδη.
Π. Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: