Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ηλίας Κασιδιάρης - "Είσαι γελοίος και χοντρός", φώναζε στον Βενιζέλο!

 

   Ηλίας Κασιδιάρης - "Είσαι γελοίος και χοντρός", φώναζε στον Βενιζέλο!

 

- Του είπε επίσης απαντώντας σε προηγούμενο σχόλιο του κ. Βενιζέλου: "Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Επιτροπής λες έλα καλέ"
- Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος είχε πει στους δημοσιογράφους: "Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης"
- Ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να πέταξε κάτω τα ποτήρια με το νερό και άρχισε να υβρίζει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
- Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του κ. Μαρκογιαννάκη
- Η κατάθεση Βενιζέλου διακόπηκε για λίγο - Προηγήθηκε καυγάς Γεωργιάδη - Κασιδιάρη
- Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έτρεχε πίσω από τον κ. Βενιζέλο που εγκατέλειψε την αίθουσα!
Τα έσπασαν, βρίστηκαν και παραλίγο να κληθεί και η αστυνομία. Όλα αυτά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η οποία υποτίθεται ότι εξετάζει την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου η συνεδρίαση διεκόπη και ξανάρχισε μετά από λίγο.

Τι προηγήθηκε όμως; Ξέσπασε ένας φοβερός καυγάς μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θεώρησε ότι ο κ. Γεωργιάδης με την τοποθέτησή του δημιουργούσε πέπλο προστασίας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης λόγω του επεισοδίου, αποφάσισε να διακοπεί για λίγο η διαδικασία και τότε ο κ. Βενιζέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Τον πήρε όμως στο κατόπι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία φώναζε: "Δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει!"

Ο κ. Βενιζέλος δεν της απάντησε αλλά απευθύνοντας τον λόγο στους δημοσιογράφους είπε:

"Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Σε κάθε περίπτωση, η ιατρική δεν έχει απαντήσει εάν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογικής ή το αντίθετο".

Όταν η συνεδρίαση επαναλήφθηκε, ο Ηλίας Κασιδιάρης επέστρεψε στην αίθουσα και μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον "γελοίο και χοντρό", και "σκάσε χοντρέ" προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος του αφαίρεσε τον λόγο.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βενιζέλος στους δημοσιογράφους, ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να του είπε: "Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Επιτροπής λες έλα καλέ".

Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να πέταξε ποτήρια με νερό κάτω και οι φωνές ήταν τόσο έντονες που ακούστηκαν στην διπλανή αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τότε, βγήκε από την αίθουσα ο Τέρενς Κουικ και φέρεται να είπε: "Ρε παιδιά πείτε τους να μην φωνάζουν! Τα ακούμε όλα εδω μέσα!"

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Κασιδιάρης είπε: «το πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όταν του έκανα ερωτήσεις φώναζε την ασφάλεια να με βγάλει έξω. Ο Μαρκογιαννάκης τον προστατεύει. Είναι Επιτροπή συγκάλυψης και τραγωδίας που δεν θέλω να λάβω μέρος».


Δεν υπάρχουν σχόλια: