Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχεις δυο ακόμα ευκαιρίες με την υπόθεση Α. Μαρίνη


 
 
 
 
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχεις ακόμα και τώρα -ύστατη στιγμή- δυο τελευταίες ευκαιρίες για να σώσεις την παρτίδα και να βγεις καβάλα με την υπόθεση της παραπομπής του Α. Μαρίνη από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 

Α. Αιτιολογείς σήμερα κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ το σκεπτικό σου, και επειδή θέλεις να σε θυμούνται ως ένα αξιοκρατικό και δίκαιο δήμαρχο, και όχι ένα τύπο που από συγκυρίες έγινε δήμαρχος και είχε την δική του ατζέντα κόντρα στη λογική και στο δημόσιο συμφέρον, δηλώνεις ότι:
-- Εισηγείσαι την απομπομοπή των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών, του ΔΟΚΟΠΑΠ και του Προμηθέα για τους ίδιους ακριβώς λόγους που κατηγορείς τον πρόεδρο του Δ.Λ.Τ (παρότι το τελευταίο είναι το πιο νέο νομικό πρόσωπο, άρα θα έπρεπε να έχεις την μεγαλύτερη ανοχή...αλλά είπαμε είσαι δίκαιος).
-- Επίσης παραιτείσαι από τη θέση της Λουτράκι ΑΕ και δηλώνεις συγγνώμη, αφού ως πρόεδρος της, έχεις κάνεις τριςσχειρότερα από αυτά που "κατηγορείς" τον Α. Μαρίνη (με μια διαφορά, ότι στη
περίπτωση της Λουτράκι ΑΕ ισχύουν, ενώ με το Δ.Λ.Τ ισχύει μόνο για εσένα και τους συνοδούς σου).
Β. Ζητάς συγγνώμη για την αναστάτωση, και δηλώνεις ότι κακώς ο πρέδρος του Δ.Σ δέχτηκε να φέρει ως έκτακτο ένα θέμα το οποίο δεν έχει υπόσταση και στερείται σοβαρότητας, και ακυρώνεις τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση. Ή εναλλακτικά, τη διατηρείς, αλλά συζητάτε το θέμα με τα τρια αιτήματα του προέδρου Α. Μαρίνη προς έγκριση (ταμείο δήμου, κανονισμός λειτουργίας και κανονισμός εσωτερικής υπηρεσίας), τα οποία ήταν προϋπόθεση για την έγκριση του προϋπολογισμού.
Εάν κάνεις ένα από τα δύο (και ειδικά το Α), να ξέρεις ότι θα είμαι μαζί σου και ο πρώτος που θα βγεί να σε στηρίξει.
Εάν όχι........
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: