Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ LTO ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την όσο το δυνατόν πιο άμεση χρονικά σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, επισημαίνει σε επιστολή του που απέστειλε χθες το πρωί στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο Loutraki Tourism Organization (LTO).

 
Στην επιστολή ακόμη τονίζεται ότι η έλευση του προαστιακού «θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για την ορθολογική και βιώσιμη τουριστική, οικονομική και πολεοδομική ανάπτυξη της ιστορικής μας λουτρόπολης».
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:
Αξιότιμε κύριε περιφερειάρχη,
το έργο της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και όλων των φορέων της πόλη μας. Θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για την ορθολογική και βιώσιμη τουριστική, οικονομική και πολεοδομική ανάπτυξη της ιστορικής μας λουτρόπολης και υποστηρίζεται από δύο ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού μας συμβούλιου.
Ως εκ τούτου και ο LTO, θέλοντας να ισχυροποιήσει την εμβέλεια και την ελκυστικότητα του Λουτρακίου ως διεθνούς τουριστικού θέρετρου και προορισμού, υποστηρίζει δημόσια υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης και παρακαλεί την περιφέρεια Πελοποννήσου να επιταχύνει τις διαδικασίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: