Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ!




Το αισθητικό δάσος του Ξυλοκάστρου έχει πλέον συμπεριληφθεί στα «φιλέτα» για ξεπούλημα και ήδη έχει καταχωρηθεί στο ΤΑΪΠΕΔ!

Παρά τις έγγραφες από 10-11-2010 προειδοποιήσεις και από τον Δ/ντή Δασών Κορινθίας και από τον ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ στον βουλευτή κο Κων/νο Κόλλια να φροντίσει για την ακύρωση του Βασιλικού Διατάγματος 563/12-8-1970 με το οποίο το αισθητικό δάσος παραχωρήθηκε στον ΕΟΤ (σήμερα Τουριστικά Ακίνητα) με χρήση και προστασία από τον Δήμο Ξυλοκάστρου και παραχώρηση στην ιδιοκτησία του Δήμου, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον! Μάλιστα ο ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ είχε αποσπάσει και την διαβεβαίωση του βουλευτή! «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».
Κι έτσι θα ξεπουληθεί αυτός ο παράδεισος για ένα κομμάτι ψωμί και το χειρότερο -- θυμηθείτε το -- δεν θα ισχύει η νομοθεσία σε ότι αφορά Αιγιαλό - Παραλία - Χωροταξία κλπ. Παρ' ότι προστατεύεται από την Συνθήκη της Βαρκελώνης! Όταν απαγορευτεί ακόμα και ο περίπατος σ' αυτόν τον παράδεισο, τότε θα καταλάβουμε όλοι την μεγάλη απώλεια!
Ένα μεγάλο «μπράβο» στους βουλευτές μας κυρίως βέβαια στον κο Κόλλια!! Στο ΤΑΪΠΕΔ πέρασε και η ακτή Σικυωνίων (παραλία πευκιάς Κ. Διμηνιού). Εμείς το περιμέναμε γι' αυτό και ενοχλήσαμε τον κο Κόλλια πριν από 18 μήνες! Αλλά «στου κουφού την πόρτα...» αυτοί είναι οι εκπρόσωποι μας στη Βουλή. Πειθήνια όργανα της εσωτερικής και Ευρωπαϊκής Τρόικας..!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ και ξαναψηφίστε τους!
Που είσαι Αθάνατε Κολοκοτρώνη να βροντοφωνάξεις ξανά «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!». Ποταμοί αίματος χύθηκαν από τους ήρωες του 21 για τη λευτεριά μας και οι απόγονοι τους πουλάνε την πατρίδα χωρίς αιδώ, πουλάνε τα στολίδια της φύσης και του πολιτισμού, τα όσια και τα ιερά της Ελλάδας μας, θυσία στο μοναδικό θεό. Στο χρήμα και το ανεχόμαστε!!

Βασίλης Κελλάρης Πρόεδρος Οικοσύλκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: