Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η εξαίρεση του κανόνα της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη.

 

 

    Λουκάς Λούκας. Η εξαίρεση του κανόνα της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη.

Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ και ιατρός Λουκάς Λούκας, αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα της χειρότερης δημοτικής αρχής που θυμούνται -σύμφωνα με τοποθετήσεις τους- οι δημότες, αυτής του Κ. Λογοθέτη.
Ο Λ. Λούκας, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους, συστηματικής εργασίας, ανιδιοτέλειας, θέλησης για προσφορά, και αποτελέσματος, κάτι εντελώς κόντρα στην γενικότερη εικόνα της υπόλοιπης δημοτικής αρχής.
Θα ήταν τετριμμένη και επαναλαμβανόμενη η αναφορά στα έργα και στις ημέρες του γιατρού ως πρόεδρος του ΔΟΚΟΠΑΠ, παρότι είναι πάντα άξια λόγου τα έργα όπως η επάνδρωση με τόσους ιατρούς, η κοινωνική προσφορά, η αποτελεσματικότητα σε θέματα των παιδικών σταθμών, οι ενημερωτικές ημερίδες, οι αιμοδοσίες, οι δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και τόσα άλλα....
Θέλω να αναφερθώ σε άλλα θέματα, που δεν τυγχάνουν τόσης προβολής. 

Άλλωστε ο ίδιος ο Λ. Λούκας ούτε επιζητεί την δημοσιότητα, ούτε τρέχει πίσω από τα μέσα προβολής, ούτε γίνεται κολλιτσίδα και βδέλλα σε άλλους για να κερδίσει δημοσιότητα, όπως κάποιοι άλλοι.
Ποιός ξέρει ότι ο Λ. Λούκας έκανε απεντόμωση και μυοκτονία με δικά του χρήματα στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και στο πυροσβεστικό σταθμό Περαχώρας;
Ποιός ξέρει ότι με δικές του ενέργειες και κόστος, επανδρώθηκε το Α.Τ Λουτρακίου με φωτοτυπικό μηχάνημα;
Ποιός ξέρει για την συνεχή του επιμόρφωση ως επιστήμων; Ποιός γνωρίζει ότι είναι κάτοχος PhD τίτλου; Ποιός γνωρίζει ότι έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 5 διεθνείς οργανισμούς με αποστολές σε πολλές χώρες; Ποιός γνωρίζει ότι έχει καθήσει μεταξύ των δυο γραμμών μάχης στη Παλαιστίνη;

Τέτοιοι χαρακτήρες είναι άξιοι παραδειγματικής προβολής, μήπως κάποιοι επιτέλους καταλάβουν τι σημαίνει προσφορά στο σύνολο, συνδυασμένη με γνώση, σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Εύγε γιατρέ. Μακάρι οι επόμενες εκλογές να βρούν και άλλους σαν και εσένα. Υπάρχουν αρκετοί, απλά δεν πρέπει να εκφυλιστούν από την εξουσία και τους κ.κ. τίποτα, και να μην γίνουν μέρος του σχεδίου τους.
loutraki one

Δεν υπάρχουν σχόλια: