Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

«ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕ» ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΟΜΟΔΗΣ;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
Πώς θα μπορούσε να αντικρούσει ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης το «συγγενή» κουμπάρο του τέως νομικό σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Κονομόδη, που τον ξεγυμνώνει αποδίδοντάς του εμμέσως πλην σαφώς ότι στερείται στοιχειώδους ειλικρίνειας, ευθύτητας και εντιμότητας.
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες το πρωί στον Γιάννη Στεφανή ο Δημήτρης Κονομόδης κατακεραύνωσε τον Κώστα Λογοθέτη ότι ψεύδεται ασύστολα και ανερυθρίαστα καθ’ ότι στο πρακτικό της 3/6/2013 αναφέρεται αυτολεξεί και κατά γράμμα για να εκχωρηθεί το Loutraki Thermal Spa πρέπει να εξασφαλισθούν συγκεκριμένες εγκρίσεις.
Ωστόσο, σε απόσπασμα της τρισέλιδης επιστολής του, αδειάζοντας τον κουμπάρο του ο Δημήτρης Κονομόδης διερωτάται:
«Αποτελεί αναγκαίο χαρακτηριστικό όλων των προσώπων που εκπροσωπούν θεσμικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς, σε πανελλαδικό ή σε τοπικό επίπεδο, η στοιχειώδης ειλικρίνεια, ευθύτης και εντιμότης, διότι μόνον τότε δύνανται να λειτουργήσουν οι θεσμοί σε επαρκή ηθικά και λειτουργικά επίπεδα και συνεπώς δεν δικαιούται ο πολιτικός προϊστάμενος ενός μεγάλου και σημαντικού δήμου και πρόεδρος μιας δημοτικής επιχείρησης να ισχυρίζεται ουδείς ότι τάχα δεν ενημερώθηκε από εμένα και ενημερώθηκε από ετέρους συναδέλφους μου, όταν το αντίθετο προκύπτει πλειστάκις και πανηγυρικώς!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: