Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 
 
 
ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ (Κώστας Λογοθέτης)

«Υπηρεσιακέ» δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, αν δεν είχατε αποπέμψει από την Λουτράκι Α.Ε. τον τότε αντιπρόεδρο Δημήτρη Κοντό και δεν είχατε εξαναγκάσει με τα τερτίπια σας σε παραίτηση τον Γιώργο Κακαβά, για να κάνετε εκ των υστέρων τα παιχνίδια σας μαζί με τους δύο προσωπικούς συμβούλους σας για να φέρετε συνειδητά την καταστροφή στο Λουτράκι, όχι μόνον χθες, αλλά από πολλούς μήνες πριν ο Νικόλαος Δαούλης Ρεμαντάς δεν θα τολμούσε να σκεφθεί να απαιτήσει όσα ανερυθρίαστα απαίτησε χθες από σας, γνωρίζοντας ότι είστε ευάλωτος και σε δεινή θέση διαπραγμάτευσης.
Δεν θέλατε να ακολουθήσετε το δύσκολο κι επίπονο δρόμο της αρετής, με συνέπεια σήμερα να βρίσκεσθε εκτεθιμένος ενώπιον πάρα πολύ δυσάρεστων εξελίξεων που δεν βάζει ο νους σας, αλλά και δεν σας ενημερώνουν οι νομικοί σας σύμβουλοι…
Δυστυχώς, δεν έχετε αντιληφθεί ότι η δήθεν «φούσκα» που διακωμωδούσατε και λοιδορούσατε είναι μια ενεργοποιημένη πυρηνική βόμβα, πρώτα απ’ όλα για σας τον ίδιο. Όποιο συμβιβασμό κι αν επιτύχετε εκ των υστέρων, όποια δικαστική πρωτοβουλία αναλάβετε στο +5΄, σε καμία των περιπτώσεων δεν σας απαλλάσσει γι όλα αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει από το 2011.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: