Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Με leader τον έγκριτο νομικό Κορίνθου Περικλή Μπαλοδήμο και τον επιχειρηματία Βασίλη Μαντά, στην οποία άμεσα ενετάχθη και ο λογιστής Δημήτριος Λογοθέτης, συγκροτείται ομάδα επιφανών πολιτών ανάληψης άμεσης δράσης για τη σωτηρία του Λουτρακίου και των περιουσιακών του στοιχείων.
 
Κριτήριο ένταξης στη συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι όσοι επιθυμούν να εμπλακούν  ενεργά δεν θα έχουν πρόθεση να εμπλακούν στην τοπική πολιτική σκηνή. Επίσης, δεν θα είναι αποδεκτοί επιχειρηματίες με δείγματα γραφής που πάνω από το κοινό συμφέρον έχει θέσει το επιχειρηματικό τους συμφέρον. Επίσης, αποδεκτά δεν θα είναι και πρόσωπα γνωστά κι εξαιρετέα που μόλις γυρίσεις το κεφάλι σου έχουν χρηματισθεί από την απέναντι πλευρά.
Αν αυτή πρωτοβουλία γιγαντωθεί με τις ιδέες που έχουν τεθεί το μόνο σίγουρο είναι ότι το Λουτράκι θα έχει πολύ περισσότερα οφέλη από αυτά που του προσέφεραν οι πολιτικοί του ταγοί την τελευταία εικοσαετία.
Αυτονόητο είναι ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και υπό αυτές τις προϋποθέσεις και μόνον, τις στηρίζει το loutraki-press και πάνω απ’ όλα αφιλοκερδώς, αλλά και με εθελοντική προσφορά και υπηρεσίες.
loutraki-press

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ... ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ,ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ , KAI,Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΤΙΚΟ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ AFTER ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ .