Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΣΧΙΝΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ • ΑΛΕΠΟΧΟΡΙ ΣΧΙΝΟΣ



Μια μεγάλη προσφορά του Συλλόγου στα Μέλη



Ένα μεγάλο βήμα για την αναβάθμιση του Σχίνου και μετά από τις επίμονες προ­σπάθειες των μελών του Δ.Σ. αλλά και με την ιδιαίτερη φροντίδα του κ.Σολδάτου πραγματοποιήθηκε η σύνδεση του Σχίνου άμεσα με την Αθήνα.
Από τις 30 Ιουνίου και για τους ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ξεκίνησε η ΔΩΡΕΑΝ μετα­φορά των Μελών του Συλ­λόγου από Σχίνο προς Αλεποχώρι και αντίστροφα. Ένα μικρό πουλμανάκι εννέα θέσεων που παραχωρήθηκε από το Σώμα Ελλήνων προσκόπων(Σύστημα Καλιθέας) εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από το Σχίνο στις 7.30 το πρωί και 15.30 μ.μ. με ανταπόκριση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αττικής Αθήνα Αλεποχώρι. Τα δρομολόγια αυτά ενδέχεται να αυξηθούν προσαρμοζόμενα πάντα με τα
δρομολόγια του ΚΤΕΛ και φυσικά εφ όσον υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς επιβατών. Η διατήρηση και κατά τους χειμερινούς μήνες των δρομολογίων θα εξαρτηθεί από την επιβατική κίνηση Ο τρόπος επιβίβασης είναι απλός. Με την επίδειξη στον οδηγό του πούλμαν της κάρτας Προνομίων του Συλλόγου ταξιδεύετε ΔΩΡΕΑΝ όσες φορές θέλετε.
Για περισσότερες πληροφορίες απόκτησης τόσο της Κάρτας Προνομίων των Μελών όσο και για την κάρτα μη Μελών αποταθείτε κάθε Κυριακή στα γραφεία του Συλλόγου από τις 11.00π.μ μέχριτις14.00 μ.μ.
Στηρίξτε τα δρομολόγια του πούλμαν και τους χειμερινούς μήνες. Θα είναι μια αναβάθμιση του τόπου μας αλλά και της περιουσίας που έχουμε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: