Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ





Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Πριν 32 χρόνια ξεκίνησε δειλά-δειλά η πρώτη Αυγουστιάτικη γιορτή στο Φλοίσβο, κάνοντας πράξη το άρθρο 25 του καταστατικού μας, που αναφερόταν σε αυτήν.

Από τότε χρόνο με το χρόνο, η γιορτή αυτή εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο λαϊκό πανηγύρι ξεπερνώντας τα στενά όρια του οικισμού μας.


Έγινε ο τόπος συνάντησης , γνωριμιών και ανάπτυξη δεσμών φιλίας ,συνεργασίας και ψυχαγωγίας ανθρώπων από τους οικισμούς και από το Λουτράκι.

Εδώ θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν αγκαλιασμένοι γηγενείς και "ξένοι" σπάζοντας τους διαχωρισμούς  που κάποιοι προσπαθούν κατά καιρούς να βάλουν.

Σε μια πραγματικά πολύ ωραία πλατεία, καταπράσινη,καθαρή και πολύ καλά συνηρημένη, στην πλατεία του Φλοίσβου η μουσική  κομπανία μας, του οικιστή μας Γιώργου Νάκου ,θα μας διασκεδάσει και θα μας ταξιδεύσει για λίγες ώρες μακριά από τα τόσα προβλήματα της εποχής μας, ακολουθώντας την εξέλιξη της μουσικής μας παράδοσης, Δημοτικό – Ρεμπέτικο – Λαϊκό.

Οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του Δήμου μας έχουν αγκαλιάσει και στηρίζουν κάθε χρόνο την εκδήλωση αυτή, με προσφορές για την λαχειοφόρο μας , τα έσοδα της οποίας διατίθενται  για τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου μας καθώς και για τη  συντήρηση της πλήρως εξοπλισμένης ιδιωτικής παιδικής χαράς μας που καλύπτει τις ανάγκες όλων των γύρω οικισμών και όχι μόνο.

Σας καλούμε όλους , σε αυτό το λαϊκό πανηγύρι, να γευτούμε τα παραδοσιακά εδέσματα,  παγωμένη ελληνική μπίρα και ένα ποτήρι ντόπιο κρασί.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στην 32η γιορτή του Φλοίσβου,στη γιορτή των οικισμών του Λουτρακίου, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.

Ο Πρόεδρος του Φλοίσβου
Κώστας Μεταξάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: