Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

 
Το υπέρμετρο θράσος του «υπηρεσιακού» δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη με την κάκιστη υποκριτική δεινότητα δεν έχει προηγούμενο, όταν θέλει να πείσει για να ελαφρύνει τη θέση του στη Δικαιοσύνη, σε διαδικασίες που έχει αναλάβει, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν διασφαλίζουν τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου.
Ο Κώστας Λογοθέτης παίζοντας θέατρο στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ισχυρίσθηκε ότι έχουν κατατεθεί οι αγωγές κατά της Club Hotel Casino Loutraki για τα έτη 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 κάτι που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Απέκρυψε, ωστόσο, ότι αυτές κατατέθησαν τσάτρα πάτρα την ενάτη ώρα, δηλαδή στις 28/12/2012, όταν προηγουμένως είχαν παραληφθεί οι δικαστικές παραγγελίες για τις χωρίς όρκο εξέταση των μελών του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε.
Ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους προσωπικούς συμβούλους του, παρά το γεγονός ότι χαρακτήριζαν «φούσκα» τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα νώτα τους καταθέτοντας τις προαναφερόμενες πέντε αγωγές, αν παρ’ ελπίδα χρειασθεί σε επόμενο χρόνο να το επικαλεσθούν στη Δικαιοσύνη.
Οι πέντε αγωγές είναι όλες αόριστες και θα απορριφθούν στο ακροατήριο, γεγονός που θα πλήξει τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε. προς όφελος της Club Hotel Loutraki S.A. πράγμα το οποίo έχει καταγγείλει ο λουτρακιώτης έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος προκαλώντας ευθέως και δημόσια τον «υπηρεσιακό» δήμαρχο να τεθεί στοίχημα € 10.000 για την τύχη των αγωγών.
Είναι αναγκαίο και οι πέντε αγωγές να αποσυρθούν και να κατατεθεί από σοβαρό με γνώση αξιόπιστο νομικό γραφείο μία αγωγή για τα έτη 1995 - 2010 ευθυγραμμιζόμενη με τις υποδείξεις της Γνωμοδότησης Τσοβόλα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος δεν είπε λέξη για την απόσυρση της αγωγής του 2006, υπόδειξη την οποία είχε κάνει σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες του loutraki-press που δεν έχουν διασταυρωθεί και μεταφέρονται με επιφύλαξη, ο οικονομικός του σύμβουλος Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, στερώντας την Λουτράκι από ένα έσοδο -κεφάλαιο + τόκους- της τάξεως άνω των € 2,6 εκατ. που θα είχε καλύψει σημαντικές υποχρεώσεις της δημοτικής επιχείρησης και δεν θα βρισκόταν σήμερα στο χάλι που με σκόπιμο δόλο την έφεραν.
 loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: