Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ της Ελένης Μενεγάκη!!! (PHOTOS)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ της Ελένης Μενεγάκη!!! (PHOTOS)


Της Μαριάννας Σπανού

Απαλλαγμένη πλέον από κάθε ταμπού, γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα. Τι σημαίνει αυτό; Το σώμα της είναι ακριβώς αυτό που αποκαλύπτει η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες της. Έχει ζητήσει μάλιστα από τα περιοδικά να μην της κάνουν photoshop. Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά για την απόλυτη star της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι φυσικά περίεργο μια «ντίβα» της showbiz να ζητάει κάτι τέτοιο, την ώρα που άλλοι celebrities κινούν θεούς και δαίμονες προκειμένου να μη βγει μια φωτογραφία τους αρετουσάριστη! Η Ελένη όμως θέλει να περάσει τη γήινη πλευρά της και το καταφέρνει με επιτυχία.
Απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό της, δεν τη νοιάζει αν τσαλακώνεται. Εντυπωσιάζοντας με την ειλικρίνεια και τις πρωτόγνωρες, για την ελληνική τουλάχιστον πραγματικότητα, αντιλήψεις της, δηλώνει: «Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια με τις ατέλειές μου, τις οποίες μάλιστα ούτε μια στιγμή δεν προσπάθησα να κρύψω. Το αντίθετο. Δεν ζήτησα ποτέ από τα περιοδικά να βελτιώσουν την εικόνα μου».
Πριν την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, όταν οι φωτογραφίες από τις διακοπές της κατέκλυζαν τα περιοδικά, η Ελένη απέφευγε συστηματικά να παροτρύνει τους εκδότες να την… αλλάξουν, αφαιρώντας πόντους από την κοιλιά της και κυτταρίτιδα από τα πόδια της. Τώρα πλέον το κάνει η ίδια ακομπλεξάριστα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.
Φυσικά είναι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη της νιότη και, έπειτα από τρεις εγκυμοσύνες, τα αναπόφευκτα ψεγάδια είναι ορατά. Φροντίζει όμως να καλύψει με παρεό, φούστες και πετσέτες στην παραλία όσα ξέρει ότι δεν χρειάζεται να επιδεικνύονται. Όλοι άλλωστε έχουν παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πολύ προσεγμένες ώστε να μη φαίνονται τα αδύναμα σημεία. Και μπορεί να μην κάνει δίαιτα με την τυπική έννοια, προσέχει όμως τη διατροφή της. Καταναλώνει μόνο βιολογικά προϊόντα, αποφεύγει τα γλυκά, κολυμπάει αρκετά το καλοκαίρι και όταν νιώθει ότι έχει ξεφύγει, απλώς τρώει ελάχιστα για δύο μέρες ώστε να πέσει η κοιλιά της. Έτσι, τα 58 κιλά της μοιάζουν ιδανικά για μια υγιή σιλουέτα.
Τώρα τη βλέπουμε συνεχώς σε καυτές πόζες με σέξι μαγιό στα Άχλα. Φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό, όπου η εικόνα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Αισθάνεται σέξι και δεν διστάζει να το δείξει, ακριβώς γιατί ξέρει πως η ρεαλιστική εικόνα είναι κάτι που δεν χρειάζεται να αλλάξεις, αν έχεις συμφιλιωθεί μαζί της. Και εκείνη το έχει κάνει. Νιώθει πολύ καλά με το κορμί της και με τις ατέλειές του. Οι φωτογραφίες που τον τελευταίο καιρό ανεβάζει στο twitter της τα λένε όλα. Βγάζει φόρα παρτίδα τον πραγματικό της εαυτό και τελικά βγαίνει και πάλι κερδισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: