Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ CHCL ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Ξεκάθαρη, ευθεία και κατηγορηματική ήταν η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη υπέρ της διατήρησης του υφιστάμενου κοινοπρακτικού σχήματος, όσον αφορά το νομικό καθεστώς λειτουργίας της Club Hotel Casino Loutraki.

 Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι, θεώρησε προσχηματική για την αποφυγή των δεσμεύσεων την όποια απόπειρα μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε., προκειμένου η ομάδα των μετόχων να αποφύγει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε στέλνοντας μήνυμα προς τους μεγαλομετόχους ότι πρέπει να σεβασθούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περιλαμβάνοντας και την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, ενώ διεμήνυσε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις στο έπακρο.
Ο Κώστας Λογοθέτης άρχισε νωρίς το… φλερτ
Της συνέντευξης Τύπου, ακολούθησε προγραμματισμένη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με εισηγητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και στη συνέχεια διάλογος πάνω στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα.
Στη συγκέντρωση είχε προσκληθεί και παρευρέθη ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς άλλαξε ρότα κι ετάχθη κατά της μετατροπής της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία.
loutrakipress

Δεν υπάρχουν σχόλια: