Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πρώτο τεστ... αρνητικό για την Εθνική ομάδα

Πρώτο τεστ... αρνητικό για την Εθνική ομάδα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
υ Μουντιάλ η Εθνική ομάδα έδειξε πολλές αδυναμίες και ηττήθηκε με 2-0 από τη Νότιο Κορέα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.


Η Νότιος Κορέα μπήκε με περισσότερη διάθεση στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό ο Γλύκος αναγκάστηκε να διώξει εντυπωσιακά στο τετ α τετ με τον Λι Τσουνγκ Γιονγκ. Η ελληνική ομάδα απείλησε για πρώτη φορά με τον Κατσουράνη στο 18, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα οι Ασιάτες πήραν το προβάδισμα όταν ο Παρκ Τσου Γιανγκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβασε στροφές και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22΄ όταν μετά την σέντρα του Χολέμπας, ο Κατσουράνης σημάδεψε το δοκάρι. Η... κακοδαιμονία για την Εθνική συνεχίστηκε και στο 30΄ μετά από κόρνερ ο Τοροσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε το... ριμπάουντ αλλά και αυτός νικήθηκε από το δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κορεάτες μπήκαν ξανά καλύτερα και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 55΄ όταν ο Σον έπιασε στον ύπνο την ελληνική άμυνα και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 62΄και τον Φετφατζίδη πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο οι Κορεάτες κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ
: Γλύκος, Τοροσίδης (82’ Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60’ Φετφατζίδης), Μανιάτης (46’ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46’ Καραγκούνης), Μήτρογλου (60’ Δ.Παπαδόπουλος).

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου 79' Λι Κεουνχο), Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον (73’ Κιμ Μποκγιουνγκ), Παρκ (46’ Κιμ Σινγουκ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: