Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Κοιμηθείτε σαν ιδιοφυία! Οι παράξενες συνήθειες πετυχημένων ανθρώπων



Κοιμηθείτε σαν ιδιοφυία! Οι παράξενες συνήθειες πετυχημένων ανθρώπων
Tις πιο παράξενες συνήθειες ύπνου ορισμένων από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον κόσμο έρχεται να αποκαλύψει ένα νέο infographic.
 
Το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου συστήνει 7 ως 9 ώρες ύπνου κάθε βράδυ για ανθρώπους από 18-64 ετών προκειμένου να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Νίκολα Τέσλα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μπιλ Γκέιτς δεν ακολουθούν τις οδηγίες και δεν έχουν ιδιαίτερα στενή σχέση με τον ύπνο.




Μέρος της τρομερής φήμης της Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν και οι μόλις 4 ώρες που κοιμόταν κάθε βράδυ, ενώ ο Νίκολα Τέσλα, ο "παππούς" της ηλεκτρικής ενέργειας δεν έκλεινε τα μάτια του για περισσότερες από 2 ώρες.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κοιμάται από 2 έως 4 ώρες, ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα είναι πιο κοντά στη συμβουλή του Εθνικού Ιδρύματος Ύπνου με 6 ώρες.



Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς πάλι κοιμάται κατά μέσο όρο 7 ώρες, ενώ ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ μόνο 3 με 4 ώρες.

Αν εξαιρέσουμε το παράδειγμα της Θάτσερ, του Ομπάμα και του Μπερλουσκόνι, οι πολιτικοί συνήθως επιλέγουν να κοιμούνται περισσότερες από 9 ώρες κάθε βράδυ.



Εκείνοι που ταλαιπωρούνται περισσότερο είναι όσοι εργάζονται στο μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις, με τη συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων που κοιμούνται λιγότερο από 3 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: