Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πως θα Κατεβάσετε Νόμιμα & με Ασφάλεια mp3 από το Internet


Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι κατεβάζουν τραγούδια mp3 από το internet είναι ότι μπορούν να βρουν όλα τα τραγούδια που θέλουν και να τα κατεβάσουν απολύτως νόμιμα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα για τα windows το οποίο διανέμεται δωρεάν και είναι πανεύκολο στη χρήση!


Με τη χρήση του προγράμματος Free-Youtube-to-Mp3-Converter θα μπορέσετε να κατεβάσετε όλα τα mp3 που θέλετε δωρεάν, γρήγορα, νόμιμα και με ασφάλεια!

Πως θα Κατεβάσετε Τραγούδια από το Youtube

Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα από την επίσημη σελίδα του και το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, πηγαίνετε στο youtube και επιλέξτε το τραγούδι που θέλετε να κατεβάσετε.
Αντιγράψτε την διεύθυνση url του βίντεο κάνοντας δεξί κλικ στην γραμμή διεύθυνσης και επιλέγοντας Αντιγραφή.
Στο παράθυρο του προγράμματος πατήστε το κουμπί Paste για να προσθέσετε την διεύθυνση του βίντεο.
Στο πλαίσιο Output folder γράφει τον φάκελο στον οποίο θα αποθηκευτεί το mp3. (Αν θέλετε να αποθηκευτεί σε διαφορετικό φάκελο πατήστε το Browse και επιλέξτε έναν άλλο φάκελο.)
Στο πλαίσιο Presets επιλέξτε την μορφή που θέλετε να έχουν τα αρχεία που θα κατεβάσετε, το συνηθέστερο είναι mp3 στα 128 kbps.
Πατήστε το κουμπί Download και περιμένετε να κατέβει το mp3.
Όπως βλέπετε είναι πάρα πολύ εύκολο να κατεβάσετε όποιο τραγούδι θέλετε, ειδικά τα ελληνικά τραγούδια, αφού το youtube έχει τα πάντα.
Ταυτόχρονα είναι και νόμιμο αφού όποτε βλέπετε ένα βίντεο στο youtube στην πραγματικότητα το κατεβάζετε προσωρινά στον υπολογιστή σας, ενώ την ευθύνη για τον αν πρόκειται ή όχι για υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας την έχει η google η οποία διαθέτει το τραγούδι από τους server της.
Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που χρησιμοποιεί επισφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής αρχείων peer-to-peer (π.χ. lime-wire) ή torrent για να κατεβάσει mp3 από το internet.
Ως γνωστόν η ανταλλαγή αρχείων μουσικής εκτός από παράνομη είναι και επικίνδυνη αφού τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται πολλές φορές είναι γεμάτα με ανεπιθύμητα προγράμματα που εγκαθίστανται χωρίς την άδεια του χρήστη ενώ η χρήση τους βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια του υπολογιστή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: