Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Η στιγμή που ανατινάζεται η γυναίκα καμικάζι (VIDEO)


Παρίσι: Η στιγμή που ανατινάζεται η γυναίκα καμικάζι (VIDEO)

- Η στιγμή που η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία έχει ζωστεί
- Φώναξε "Βοηθήστε με" για να κάνει τους αστυνομικούς να πλησιάσουν στο διαμέρισμα κρησφύγετο των τζιχαντιστών στο Saint Denis
- Μόλις πριν ένα μήνα άρχισε να φορά την ισλαμική μαντήλα λέει ο αδερφός της
- Μέχρι τότε αγαπούσε το τσιγάρο και το αλκοόλ λένε όσοι την ήξεραν
- Αποκαλύψεις και για τον φερόμενο ως εγκέφαλο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι: Κυκλοφορούσε μεθυσμένος και κάπνιζε χασίς λίγες μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση!


 

Είναι η δραματική στιγμή που η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen, η πρώτη γυναίκα καμικάζι στην ιστορία της Ευρώπης και ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, "εγκεφάλου" της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία έχει ζωστεί.
Είναι ξημερώματα Τετάρτης και η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής RAID στο Saint Denis έχει μόλις ξεκινήσει. Ομάδες πάνοπλων ανδρών κυκλώνουν το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε ένα μικρό στενό και στο ισόγειο έχει ένα δημοτικό σχολείο. Από το παράθυρο, οι δράστες απαντούν. Η ανταλλαγή πυροβολισμών είναι καταιγιστική, ενώ μια ομάδα αστυνομικών μπαίνει στο κτίριο.
Μέχρι που από το παράθυρο βγαίνει μια λάμψη! Είναι η στιγμή που η νεαρή γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά και ανατινάχθηκε. Το συγκλονιστικό video έφτασε στα χέρια του ABC, το οποίο και το μεταδίδει μια μέρα αφού οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι στην επιδρομή αυτή σκοτώθηκε και ο 27χρονος Αμπαούντ, ο φερόμενος ως εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι.

To video έχει καταγραφεί με κινητό τηλέφωνο από κάποιον που βρίσκεται σε κτίριο διαγώνια απέναντι από το διαμέρισμα κρησφύγετο όπου έμεναν οι τζιχαντιστές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Η 26χρονη Hasna Ait Boulahcen λέγεται πως ήταν μια νεαρή γυναίκα αγαπούσε περισσότερο τσιγάρο και το αλκοόλ και όχι τόσο το Ισλάμ. Ο αδερφός της Youssouf Ait Boulahcen είπε πως δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη θρησκεία, ποτέ δεν είχε διαβάσει το Κοράνι και άρχισε να φοράει τη μαντήλα μόλις πριν από έναν μήνα.

Όλα αυτά ενώ έχουν δει φωτογραφίες της το φως της δημοσιότητας, όπου βγάλει selfies γυμνή στο μπάνιο, βαμμένη και φορώντας μόνο τα... κοσμήματά της. "Δεν είναι φίλος μου" ήταν η απάντησή της όταν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο κρησφύγετο των τρομοκρατών ζήτησαν να μάθουν που βρίσκονταν ο Αμπαούντ. Λέγεται πως η νεαρή γυναίκα βγήκε στο παράθυρο και φώναξε "Βοηθήστε με, βοηθήστε με" για να προκαλέσει τους αστυνομικούς να πλησιάσουν και τότε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που φορούσε στο σώμα της.

Ελεύθερος στο Παρίσι, κάπνιζε κι έπινε μπύρες...
Η είδηση πως ο 27χρονος Βέλγος τζιχαντιστής Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ ήταν ανάμεσα στους νεκρούς της επιδρομής στο διαμέρισμα του Saint Denis, λίγα μέτρα από το Stade de France, το πρώτο σημείο των επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής ήταν η είδηση που περίμενε όλη η Γαλλία τις τελευταίες μέρες. Μπορεί ο φερόμενος ως εγκέφαλος της επίθεσης στο Παρίσι να πέθανε αλλά οι αποκαλύψεις που αφορούν τη ζωή του, δεν σταματούν.
Ο 27χρονος τζιχαντιστής όχι μόνο δρούσε εδώ και μήνες κάτω από τη μύτη των γαλλικών αρχών, προετοιμάζοντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης Παρασκευής, αλλά τις μέρες μετά το μακελειό, όπως αποκαλύπτεται, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί. Η μεσίτρια Amel Alla δήλωσε στο Sky News πως ο άνθρωπος που φέρεται να οργάνωσε το αιματοκύλησμα στο Παρίσι, λίγες μέρες μετά, κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης πίνοντας μπύρες και καπνίζοντας χασίς.
"Τον είδα με μουσουλμανική φορεσιά, στο ισόγειο του κτιρίου, μαζί με άλλα 8 -10 άτομα" είπε η γυναίκα, σημειώνοντας πως εκεί κάθονταν κάθε μέρα αλλά ο Αμπαούντ της έκανε εντύπωση γιατί φορούσε μουσουλμανική φορεσιά και καπέλο, ενώ οι υπόλοιποι ήταν ντυμένοι με καθημερινά ρούχα. "Μετά, τον είδαμε στην τηλεόραση και η αδερφή μου με ρώτησε αν είναι αυτός ο τύπος που είχα δει την προηγούμενη μέρα. Είμαι 99% σίγουρη πως ήταν αυτός. Κάπνιζαν χασίς και έπιναν μπύρες, είναι συχνά στο δρόμο οπότε τους ξέρω".



ABC Breaking News | Latest News Videos

Δεν υπάρχουν σχόλια: