Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Στο Δ.Σ. του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεωδώρων για το ζήτημα του Αστυνομικού Τμήματος Αγ. Θεοδώρων






 

 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, βρέθηκε ο Χρίστος Δήμας, αποδεχόμενος από την πλευρά του, την πρόσκληση που απηύθυνε στους βουλευτές Κορινθίας το Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων.


Ο Χρίστος Δήμας παρουσίασε και εξήγησε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις ενέργειες που ήδη έχει αναλάβει προκειμένου να αποφευχθεί το κλείσιμο του Α.Τ. των Αγίων Θεοδώρων, δηλαδή την πρόσφατη ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό καθώς και την αναφορά που στο παρελθόν είχε καταθέσει στη Βουλή. Παράλληλα, τόνισε πως θα επιδιώξει να συνομιλήσει και με τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ώστε από κοινού να αντιμετωπιστεί το θέμα το οποίο εξάλλου είναι πέρα και πάνω από κόμματα και σκοπιμότητες.

Επιπρόσθετα, ως επιπλέον άμεση ενέργεια ο κ. Δήμας υπογράμμισε πως συνυπογράφει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την διατήρηση του Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων το οποίο και άμεσα θα καταθέσει στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου που ασκεί. Σημειώνεται πως ο αρμόδιος υπουργός σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής οφείλει να απαντήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: