Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Λαθρομετανάστευση και Τουρκία απειλούν το μέλλον του Ελληνισμού




Απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην ολομέλεια της Βουλής πριν από την ψήφιση του μνημονιακού προϋπολογισμού
Είναι δεδομένο ότι υπάρχει τουρκική απειλή και είναι επίσης δεδομένο ότι έχει μεγάλη ευθύνη η Τουρκία και για τις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μας, αλλά και για το λεγόμενο σύμφωνα με την καθιερωμένη από εσάς ορολογία «προσφυγικό ζήτημα». Και μας λένε όλοι ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, είμαστε σύμμαχοι μέσα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ».
«Την ώρα που συζητάμε για έναν μνημονιακό Προϋπολογισμό, όπως και ο προηγούμενος της Συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα στον Άη Στράτη, στο Βόρειο Αιγαίο βρίσκεται το ωκεανογραφικό σκάφος «Τσεσμέ», συνοδευόμενο από δυο τουρκικά πολεμικά πλοία. Και όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία, μέσα σε ένα πνεύμα μιας -δήθεν- φιλίας που δεν υπάρχει, αφού αμέσως μετά την επίσκεψή του είχαμε συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας. Και για όσους δεν το γνωρίζουν από το 2009 επίσημα η Άγκυρα, η τουρκική Κυβέρνηση, έχει εξουσιοδοτήσει την τουρκική κρατική εταιρία πετρελαίου να κάνει έρευνες στο Αιγαίο για πετρέλαιο από τον 25ο Μεσημβρινό και Ανατολικά. Έχει χωρίσει το Αιγαίο στα δυο, αυτό που θέλει η κα. Μέρκελ, αυτό που θέλει ο Τζον Κέρι.
ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Την ίδια στιγμή ο κ. Κέρι, ο οποίος δικαιολογεί απόλυτα την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία, δεν λέει λέξη για τις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μας από τους Τούρκους. Δεν λέει λέξη. Και ήταν παραβιάσεις που είχαν και νεκρό: ναι, τον ήρωα σμηναγό Ηλιάκη, οποίος πετώντας πάνω από τον ουρανό της Κρήτης και προσπαθώντας να εμποδίσει τουρκικά αεροσκάφη να φωτογραφήσουν τις εγκαταστάσεις των S300, δολοφονήθηκε από τους Τούρκους! Κι εμείς τι κάναμε ως κράτος; Δεν ήσασταν εσείς κυβέρνηση τότε, αλλά δεν έχει σημασία. Παραδώσαμε τον Τούρκο πιλότο, τον δολοφόνο του Έλληνα αξιωματικού του πολεμικής μας αεροπορίας στους Τούρκους. Η Ευρώπη, μια από τα ίδια. Η κυρία Μέρκελ, αντί να επιπλήξει την Τουρκία και η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία για όλη αυτήν την κατάσταση, η οποία έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους επιβραβεύει με μια δωρεά 3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Είναι, λοιπόν, δεδομένο ότι υπάρχει τουρκική απειλή και είναι επίσης, δεδομένο ότι έχει μεγάλη ευθύνη η Τουρκία και για τις παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μας, αλλά και για το λεγόμενο σύμφωνα με την καθιερωμένη από εσάς ορολογία «προσφυγικό ζήτημα». Και μας λένε όλοι ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, είμαστε σύμμαχοι μέσα στα πλαίσια του ΝΑΤΟ». Σοβαρά; Είμαστε σύμμαχοι; Και τότε γιατί η τούρκικη  Βουλή έχει ψηφίσει το casus belli; Η τουρκική Βουλή έχει ψηφίσει νόμο ότι αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια, θα μας κηρύξει τον πόλεμο. Αν έχεις τέτοιους σύμμαχους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!
ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Και κοντά σε όλα αυτά, υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο αποκαλείτε «προσφυγικό». Και δεν είναι προσφυγικό. Είναι προσφυγικό μόνο κατά ένα μικρό μέρος. Και είναι χαρακτηριστικός ο τίτλος του άρθρου που έγραψε ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ότι πώς γίνεται και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που περνάνε παράνομα στην Ελλάδα να είναι ηλικίας είκοσι έως τριάντα ετών. Κι αν παρακολουθήσατε και το βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είδαμε να έρχεται μια φουσκωτή βάρκα με εξήντα - εβδομήντα πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες και να την περιμένει μια άλλη φουσκωτή βάρκα μιας ισλαμικής οργανώσεως, που ελέγχεται για τις σχέσεις της με τους τζιχαντιστές, της οργανώσεως One Nation και να φωνάζει ο ένας στον άλλον «Αλλάχ ακμπάρ».
Είστε εθνικά επικίνδυνοι σ’ αυτό το ζήτημα. Τα έχετε κάνει κυριολεκτικά θάλασσα. Πήρατε τους ανθρώπους αυτούς, τους πράγματι δυστυχείς, από τα νησιά, τους φορτώσατε σε πλοία, τους εξαφανίσατε ένα βράδυ από τη Μυτιλήνη για να επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός το νησί, τους πήγατε μετά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τους φορτώσατε σε τρένα, βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη. Πού είναι ο αντιρατσισμός σας και ο ανθρωπισμός σας; Εκεί σαπίζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες και την ίδια στιγμή η «μαμά μας», η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δήθεν ενδιαφέρεται για τα ελληνικά πράγματα, κλείνει τα σύνορα. Και ήρθε εδώ και κλιμάκιο της Frontex, το οποίο δεν συνεργάζεται με την ελληνική αστυνομία αλλά με τους σκοπιανούς. Ήλθε στην Αθήνα να μας επισκεφθεί ο Υπουργός των Εξωτερικών, Τζον Κέρι και από το αεροδρόμιο πήγε κατευ- θείαν στις εγκαταστάσεις μιας μη κυβερνητικής οργανώσε- ως, για να δει πώς οι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες -είναι και οι δύο κατηγορίες μέσα- διαβιούν. Αν υπήρχε ελληνικό κράτος με πυγμή, θα έπρεπε να τους φορτώσει όλους αυτούς σε πούλμαν και να πει στον κ. Κέρι: «Πάρτε τους στην Αμερικάνικη Πρεσβεία. Εσείς κάνατε αυτούς τους πολέμους. Εσείς δημιουργήσατε αυτήν την προσφυγιά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει όλη αυτήν την κατάσταση».
ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ
Η κατάσταση είναι περισσότερο από επικίνδυνη και ενώ σε αυτό το θέμα δεν δείχνετε καμία πυγμή, σαν κράτος εθνικό, να ελέγξετε το πρόβλημα, σας πληροφορώ ότι είχα προηγουμένως συνάντηση με δύο από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, που, όταν πήγαν στις Βρυξέλες και ενώ έχουν διπλωματικό διαβατήριο, ως γνωστόν, τους έβαλαν στη σειρά και τους έκαναν έλεγχο σαν να ήταν τρομοκράτες, την ίδια στιγμή που οι Γάλλοι και οι Ιταλοί περνούσαν κατευθείαν. Η Ελλάδα τίθεται εκτός Σένγκεν με δική σας ευθύνη και αυτό είναι μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορείτε να αρνηθείτε.
Η Χρυσή Αυγή, όσο κι αν διώκεται, όσο κι αν αντιμετωπίζεται ρατσιστικά από την Κυβέρνηση, έχει μια αποστολή ιερή, να πει στον ελληνικό λαό: «Ξυπνήστε, η πατρίδα χάνεται, καταστρέφεται, διαλύεται. Αντισταθείτε».
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια: