Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οι παράγκες στην παραλία Λουτρακίου, οι βουλευτές και ο δήμαρχος!!!!


Η παραλία Λουτρακίου είναι γεμάτη αυθαίρετες και άθλιες κατασκευές που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα.
Πέντε έξη καταστηματάρχες που έχουν ψήφους και τον τρόπο τους έχουν καταφέρει να γελοιοποιήσουν την δημοτική αρχή και την πόλη.
Σε όλη την Ελλάδα εφαρμόζεται ο νόμος εκτός απο το Λουτράκι.
Ο δήμος άκουσον-άκουσον ανέθεσε μελέτη πολλών χιλιάδων ευρώ για να δεί αν πρέπει να παραμείνουν οι παράγκες…!

Με την αμέριστη βοήθεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κας Θελερίτη και άλλων κυβερνητικών αστέρων για το χατήρι των καταστηματαρχών παίζεται ένα παιχνίδι κοροϊδιας πολύ καιρό τώρα.

Παρά τις εισαγγελικές παραγγελίες ο δήμαρχος κ.Γιώργος Γκιώνης προσπαθεί να παρακάμψει τον νόμο και να κρατήσει τις παράγκες και τους εκλογικούς του φίλους…!

Σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ:

“Την Παρασκευή 8/1/2016 επιδόθηκαν από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Κορίνθου σε ( περίπου 40 ) καταστήματα της χερσαίας ζώνης Λιμένος (παραλίας) του Λουτρακίου αποφάσεις κατεδαφίσεων των …… αυθαίρετων κατασκευών . Η διαδικασία κατεδάφισης θα ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί σταδιακά βάση προγράμματος . Η ημερομηνία έναρξης εργασιών είναι η 20/1/2016 και η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι η 5/2/2016. Πλέον δημιουργούνται τετελεσμένες καταστάσεις στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ και η Δημοτική Αρχή αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου φέρει τεράστιες ευθύνες για το αποτέλεσμα αυτό . Το κυρίως υπεύθυνο πολιτικό πρόσωπο που φέρνει την Απόλυτη ευθύνη είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού .Λιμενικού .Ταμείου Λουτρακίου Γεώργιος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ!! Ο οποίος έως και λίγες ημέρες πριν διαβεβαίωνε τον επιχειρηματικό κόσμο του Λουτρακίου ότι μετά από δικές του ενέργειες έχει δοθεί πολυετής παράταση της καταστροφής του Λουτρακίου.”

Και κάπου εκεί παρεμβαίνουν οι τοπικοί Αριστεολαϊκιστές πάλι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ:

“Στα πλαίσια της συντονισμένης προσπάθειας που γίνεται όλο αυτό το διάστημα για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης του Λουτρακίου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, πραγματοποίησε χθες συνάντηση με την κ. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, συνεργάτιδα του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιάννη Τσιρώνη και τους τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ.κ. Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας, κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, οι κ.κ. Γιάννης Σπινάρης και Δημήτριος Μακρίδης και ο δημοτικός σύμβουλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών, κ. Ηλίας Κοφινάς.”

Ολα αυτά γίνονται για να μην πειραχθούν τα μικροσυμφέροντα πέντε-έξη καταστηματαρχών…!!!

Ποιός θα νικήσει λοιπόν ο νόμος ή ο αριστερολαϊκισμός και τα συμφέροντα;

Θα ξέρουμε στις 20 Ιανουαρίου…!

Συνήθως κερδίζει ο λαϊκισμός και οι παράγκες δεκαετίες τώρα παραμένουν και επεκτείνονται.

Τόση δύναμη έχουν οι παράγκες;;;;

Το γεγονός ότι το Λουτράκι έχει κυριολεκτικά πεθάνει τουριστικά είναι μία λεπτομέρια που μάλλον δεν αφορά κανέναν…!!!!!

 moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: