Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Μία αληθινή ιστορία που θα σας σοκάρει: Πήγε για εξετάσεις και έφυγε με την παντρεμένη γιατρό!


Μία αληθινή ιστορία που θα σας σοκάρει: Πήγε για εξετάσεις και έφυγε με την παντρεμένη γιατρό!


Η Θεοδώρα(*), 45 χρονών, γιατρός στο επάγγελμα, εργάζεται σε νοσοκομείο των Αθηνών τα τελευταία 10 χρόνια. Παντρεμένη με επιφανή επιχειρηματία της περιοχής εδώ και δύο δεκαετίες, έχοντας αποκτήσει μαζί του και έναν γιο, το Θανάση.
Όσοι την γνωρίζουν, θα μιλήσουν για μια εξαίρετη επαγγελματία αλλά και σωστή σύζυγο που ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα σε τρίτους να την σχολιάσουν.
Πριν περίπου 10 μήνες, επισκέφτηκε το νοσοκομείο ο Ηλίας(*), φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μόνιμος κάτοικος Κορυδαλλού, έχοντας χτυπήσει ελαφρά το πόδι του έπειτα από πτώση με την μηχανή του. Στα εφημερεύοντα ήταν η Θεοδώρα, η οποία περιποιήθηκε το τραύμα του κάνοντας του μερικά ράμματα κ δίνοντάς του ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.
Η εβδομάδα πέρασε χωρίς κάποιο απρόοπτο, και έφτασε η μέρα του προγραμματισμένου ραντεβού, για την επανεξέταση του ποδιού του Ηλία, ο οποίος εμφανίστηκε εμφανώς ευδιάθετος, έχοντας ξεπεράσει τους αρχικούς πόνους, με διάθεση για πλάκες με την γιατρό, η οποία έστω και από ευγένεια, έδειξε να ανταποκρίνεται στο χιούμορ του νεαρού.
Η Θεοδώρα, του έβγαλε τα ράμματα και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση, λέγοντας του χαριτολογώντας ότι ελπίζει να τον ξαναδεί σύντομα.
Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και ο Ηλίας ήταν πάλι στο νοσοκομείο, λόγω ενός πόνου στην πλάτη, ζητώντας επίμονα να εξετασθεί από την Θεοδώρα.
Με το που μπήκαν μέσα στην αίθουσα του ιατρείου, ο Ηλίας, αποκάλυψε στην γιατρό ότι δεν είχε τον παραμικρό πόνο στην πλάτη και ότι η επίσκεψή του είχε γίνει μόνο για να έχει την ευκαιρία να την ξαναδεί. Η γιατρός σάστισε, καθώς πέρα του ότι ήταν παντρεμένη και ο τρόπος προσέγγισης ήταν λίγο περίεργος, είχε αρκετά χρόνια να τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιου άνδρα πέραν του συζύγου της, όχι βεβαίως λόγω μέτριας εξωτερικής εμφάνισης, αλλά διότι ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της και στην οικογένειά της, χωρίς να κάνει πολλές εξόδους.
Ζήτησε στον Ηλία ευγενικά να φύγει, καθώς αφού δεν είχε κάτι, δεν υπήρχε λόγος να βρίσκεται στο ιατρείο της, αλλά αυτός πριν αποχωρήσει της έδωσε ένα χαρτί με τον αριθμό του τηλεφώνου του.
Η υπόλοιπη μέρα πέρασε γεμάτη σκέψεις από την Θεοδώρα, καθώς αισθανόταν αν μη τι άλλο, αρκετά κολακευμένη για το φλερτ που δέχθηκε. Πηγαίνοντας σπίτι, και ενώ ο σύζυγος της με το γιο της έλειπαν, σε εκδρομή στο πατρικό του συζύγου, μπήκε στον πειρασμό να τηλεφωνήσει το νεαρό. Εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει στον εαυτό της , ότι δεν θα γινόταν τίποτα και απλά ήθελε να αισθανθεί μετά από χρόνια πώς είναι να φλερτάρεις, και δη με έναν κατά πολύ νεότερο άνδρα όπως ο Ηλίας. Κανόνισαν λοιπόν την ίδια κι όλας νύχτα να πάνε για ένα χαλαρό ποτό να γνωριστούν καλύτερα. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και η ώρα είχε πάει 4, οπότε και η Θεοδώρα είπε ότι είναι ώρα να πάει σπίτι της.
Ο Ηλίας προσφέρθηκε επίμονα να την πάει εκείνος σπίτι, κάτι το οποίο έγινε ύστερα από λίγη επιμονή. Φτάνοντας έξω από το σπίτι, η Θεοδώρα τον χαιρέτησε διακριτικά και κατευθυνόταν προς την πόρτα, όταν ένιωσε ένα τράβηγμα από τον Ηλία, ο οποίος την γράπωσε και άρχισε να την φιλάει με πάθος.
Εκείνη αρχικά αντιστάθηκε, αλλά λίγο τα ποτά λίγο η επιβεβαίωση από έναν τόσο νεότερο άνδρα, την έκαναν να υποκύψει. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ αναμενόμενη.
Την επόμενη μέρα η Θεοδώρα έντρομη και γεμάτη τύψεις ζήτησε στον Ηλία να μιλήσουν, τονίζοντας του ότι όλο αυτό δεν ήταν παρά ένα λάθος και ότι δεν γινόταν να επαναληφθεί. Ο νεαρός την καθησύχασε λέγοντας της ότι δεν θα την ξαναενοχλούσε παρά μόνο αν αυτή τον έπαιρνε τηλέφωνο πρώτη.
Το οποίο έγινε μερικούς μήνες μετά και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Η Θεοδώρα συνεχίζει να είναι παντρεμένη, να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά και όλα να μοιάζουν όπως πριν, αλλά όποιος την γνωρίζει λίγο καλύτερα, μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι κάτι έχει αλλάξει στο βλέμμα της και αναβλύζει μια πηγαία δύναμη, λες και είναι πολύ νεότερη και ανανεωμένη. Λέτε να βρήκε το ελιξίριο της νεότητας;;;
(*)Την ιστορία που διαβάσατε μας έστειλε κολλητή φίλη της Θεοδώρας, η οποία μας ζήτησε να αλλαχθούν τα ονόματα για λόγους ασφαλείας...
athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: