Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΤΡΩΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ??


Όταν για 5 και για 10 χιλιάδες ευρώ διασύρονται απλοί Έλληνες  πολίτες και τους πάνε με χειροπέδες στον Εισαγγελέα,
όταν για 10 χιλιάδες ευρώ φτωχοί Έλληνες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους , όταν για 5 χιλιάδες ευρώ κατάσχονται λογαριασμοί και συντάξεις όταν καλούν χιλιάδες αγρότες να επιστρέψουν παράνομες επιδοτήσεις και άλλα πολλά «όταν» η κοινή γνώμη ζητάει μια απάντηση στο καυτό ερώτημα .
Ο γνωστός εκδότης Θέμος Αναστασιάδης που διώκεται και τελικά καταδικάζεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ύψους 5.000.000 ευρώ γιατί , δηλαδή μια ιδιαίτερα σοβαρή κακουργηματική πράξη, γιατί δεν μπαίνει στην φυλακή;;!!
Υπάρχουν άλλοι νόμοι γιαυτόν και το συνάφι του;
Το σύνταγμα τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες ;
Εχει φίλους"ΔΑΝΕΙΟΔΌΤΕΣ" όπως πολύ εύστοχα αναφέρει και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όλους όσους διώκονται από την Ελληνική Δικαιοσύνη για κακουργηματικές πράξεις;  Τον διωκόμενος και προφυλακισμένος κ. Πάλλης;Τον διωκόμενος  συλληφθείς κ. Ρέστης; Τον διωκόμενος και κυκλοφορούντα με περιοριστικούς όρους κ. Μαρινάκης;
Η Ελλάδα μια ατέλειωτη παγκα δηλαδή ;Μήπως πρέπει να πάει μέσα για να αισθανθούν 10 εκατομμύρια Έλληνες Πολίτες ότι υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Λ.Γ
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Η ώρα του ταμείου έφτασε για τον Θέμο Αναστασιάδη. Παρά την πιεστική προσπάθεια του εκδότη να γλυτώσει τα 4,9 εκατομμύρια ευρώ που του είχαν καταλογιστεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο, η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου με απόφασή της, καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του και τον υποχρεώνει στην καταβολή ολόκληρου του ποσού αυτού θεωρώντας ότι αποτελεί παράνομο και αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος.
Kατά τη διάσκεψη της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι δικαστές τάχθηκαν υπέρ του καταλογισμού του ποσού των 4.973.500 ευρώΧρειάστηκαν 9 ολόκληρα χρόνια με τον Θέμο Αναστασιάδη να εξαντλήσει όλα τα δικονομικά μέσα, προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση και να εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία υψώνει το ανάστημά της διαλύοντας κάθε σκιά που είχε δημιουργήσει η μακρόχρονη καθυστέρηση.
Το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο όχι μόνο αντιστάθηκε στις φωνές που προσπάθησαν εκβιαστικά να «μπλοκάρουν» τον καταλογισμό των χρημάτων και την επιστροφή τους στα δημόσια ταμεία, αλλά έστειλε ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν στο μέλλον ακριβώς το ίδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη διάσκεψη της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι δικαστές τάχθηκαν υπέρ του καταλογισμού του ποσού των 4.973.500 ευρώ, κρίνοντας πως δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα χρήματα από τον εκδότη.
Είχε προηγηθεί η αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλει ο Θέμος Αναστασιάδης σε μια προσπάθεια αφενός να κερδίσει χρόνο και αφετέρου να αναζητήσει «συμμάχους» στην απόσειση του ποσού αυτού.
Αν και κατάφερε, πάντως, ο εκδότης να... εξασφαλίσει «αθωωτική» εισήγηση, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου με μία εμπεριστατωμένη απόφασή της, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί, απέρριψε την αίτηση αναίρεσης.

Προς Θέμο Αναστασιάδη (μαυραγορίτη)

Επειδή έγραψες ότι εκβιάζω τη Δικαιοσύνη, όταν αναρωτήθηκα με ποιον τρόπο αυτή αποδίδεται, έπειτα από τόσα χρόνια που μεσολάβησαν χωρίς απόφαση, για εκείνα τα σκοτεινά 5 εκατομμύρια που διακίνησες υπογείως από επιχειρηματία σε σακούλες των σκουπιδιών και πιάστηκες στα πράσα, πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για τη... δυσοσμία.
Μάθε λοιπόν, κακομαθημένο και βουλιμικό ον, ότι, όταν οι Έλληνες πολίτες έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και παλεύουν εν μέσω λιτότητας μεταξύ επιβίωσης και αξιοπρέπειας, τα περιθώριά σου να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια στενεύουν.
Κατάλαβε πως, όταν εσύ διαβιοίς με την οικογένειά σου στις λίμνες της Ζυρίχης, οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν πως είναι δυνατόν με δικονομικά και φορολογικά τεχνάσματα να διακινείς μαύρο χρήμα και για το κακούργημα αυτό έπειτα από τόσα χρόνια να μη διώκεσαι.
Έχε, δε, υπ’ όψιν σου ότι δεν χρειάζεται θάρρος για να ισοπεδώσει κάποιος τον παρασιτικό βίο σου, παρά μόνο θυμό για τον προκλητικό τρόπο που βγάζεις τη γλώσσα στους Έλληνες φορολογουμένους.
Κι επειδή την τελευταία φορά που κατέφυγες στη Δικαιοσύνη προκειμένου να επιτύχεις απαγόρευση δημοσιοποίησης φωτογραφιών της μόνιμης κατοικίας σου στην Ελβετία έσπασες τα μούτρα σου, έτσι θα τα σπάσεις και τώρα, όταν η ελληνική Δικαιοσύνη αποφανθεί επιτέλους για τις αθλιότητές σου.
Επί τη ευκαιρία εξήγησε στους αναγνώστες, όσοι σου έχουν απομείνει. Είναι τυχαίο ότι συνεκδότης σου ήταν ο διωκόμενος και προφυλακισμένος κ. Πάλλης; Δανειοδότης σου ο διωκόμενος και συλληφθείς κ. Ρέστης; Ο διωκόμενος και κυκλοφορών με περιοριστικούς όρους κ. Μαρινάκης;
Η Ελλάδα-μπανανία κάπου εδώ τελειώνει για όλους τους τύπους σαν του λόγου σου.
Με χαιρετίσματα στον πλάτανο, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: