Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Συγχώνευση με τους Αγίους Θεοδώρους η περιοχή της Κινέτας;


Κινέτα: Ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου για το νερό

 Από τον κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, κάτοικο Κινέτας, λάβαμε επιστολή σχετικά με την ακαταλληλότητα του νερού στην περιοχή και τις βλάβες οι οποίες προκαλούνται από την ακαταλληλότητα.
Ο επιστολογράφος χαρακτηρίζει την υπόθεση ύδρευσης της Κινέτας ως ανέκδοτο και προχωρεί στην άθλια κατάσταση των δρόμων, την κακή συλλογή απορριμμάτων, τα λιγοστά σημεία απόρριψης την μηδενική αστυνόμευση και άλλα.
Ακολουθεί η επιστολή
Προς κάθε ενδιαφερόμενο,
είναι πλέον δεδομένο ότι η ύδρευση της Κινέτας έχει καταντήσει  ανέκδοτο. Όλα αυτά τα χρόνια που με πολλή κόπο και ιδρώτα ο καθένας από εμάς καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία μικρή ή μεγάλη περιουσία στην περιοχή είδαμε ότι κανείς δεν μας υπολογίζει σε τοπικό επίπεδο. Δρόμοι άθλιοι οι οποίοι επισκευάζονται με ιδία μέσα και πόρους, κακή συλλογή απορριμμάτων και λιγοστά σημεία απόρριψης, μηδενική αστυνόμευση, είναι από τα λίγα και καθημερινά προβλήματα που την καλοκαιρινή περίοδο αυξάνονται κατακόρυφα.
Όμως το τραγικό θέμα του νερού τράβηξε αρκετά. ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι τα βυτία των Μεγάρων κερδοσκοπούν με την ανάγκη μας χρόνια τώρα.
Ενημερώνω λοιπόν τον κάθε ενδιαφερόμενο ότι, λόγο κακής ποιότητας νερού οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην περιοχή θα εκπροσωπηθούν από ομάδα μηχανικών και δικηγόρων οι οποίοι κατοικούμε στην περιοχή της Κινέτας αλλά όχι στον δήμο Μεγάρων και δεν ασκούμε ¨καμία επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή΄΄  με σκοπό την αποτίμηση φθοράς σε κάθε οικία στην εγκατάσταση του ,στο κόστος αγοράς νερού, στην ετήσια συντήρηση πιεστικών συστημάτων και στη συνέχεια το εν λόγο κόστος ανά ιδιοκτήτη θα κοινοποιηθεί στον δήμο με την απαίτηση της άμεσης εξόφλησης του. Επίσης γνωρίζουμε την δεδομένη κίνηση του δήμου, δηλαδή θα αγνοήσει την κίνηση αυτή ή θα προβεί σε δήλωση καθ’ ησυχασμού ότι δηλαδή θα μπει το νερό κάποια στιγμή θα ζητήσουμε ασφαλιστικά μέτρα κατά του δήμου με άμεση ισχύ.
Ταυτόχρονα θα γίνει άμεση επαφή με τον δήμο Αγίων Θεοδώρων για την αποδοχή ένταξης της Κινέτας σε αυτόν καθώς υπάρχει ιδανικότερη υποδομή στο πλησιέστερο σε εμάς δήμο και θα κινηθούμε με κάθε νομικό μέσο για την δημιουργία πιθανής συγχώνευσης. Τέλος θα δώσουμε οικονομοτεχνική μελέτη για την χρηματοδότηση σύνδεσης με το δίκτυο των Αγίων Θεοδώρων από εμάς τους απλούς ιδιώτες έτσι ώστε η πρότασή μας να γίνει ελκυστική.
Δεν περιμένουμε καμία απάντηση και τίποτα από αυτούς που χρόνια τώρα μας θεωρούν άγνωστο τι, και απλά θα βρουν μπροστά τους νέους ανθρώπους που έχουν και τη διάθεση και τη γνώση αλλά και τα μέσα για κάτι δυστυχώς αυτονόητο.
Μη περιμένετε σκόνη και αναταραχή, ούτε κινητοποίηση προέδρων οικισμών γιατί πλέον ξέρουμε πώς κινούνται καθώς γνωρίζουμε και τη κάθε πέτρα.
Όλα θα γίνουν αθόρυβα όπως αρμόζει σε ανθρώπους που έχουν μάθει να πορεύονται ήρεμα αλλά με σταθερή πορεία και δύναμη. Να θυμάστε απλά ότι ο σεισμός την νύχτα σε βρίσκει απροετοίμαστο και με βαριές συνέπειες.
Καθώς όμως ήδη έχετε λάβει την πρώτη ειδοποίηση φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση!!
megara.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: