Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ...

Φωτογραφία του Dimitrios Karapatas.

Ο λέγων αποδεικνύει!

Αυτό είναι το υπέρτατο αξίωμα που προστάζει ο νόμος και ο ορθός λόγος!
Δυστυχώς στην εποχή που τα συνθετικά ελαστικά γνωρίζουν μεγάλη διάδοση, αφθονούν και οι ελαστικές συνειδήσεις.
Γι' αυτο και το προαναφερόμενο αξίωμα, όχι μόνο δεν το ενστερνίζονται μερικοί, αλλά προσηλωμένοι σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες, με φθηνή πονηριά, πύρινες γλώσσες και " καμμένους" εγκεφάλους, παραβιάζουν δικαιώματα και γίνονται ο άξονας πού ακαταπόνητα, προσπαθεί να καταστρέψει κάθε καλό στον δήμο μας!
Ο λόγος φυσικά για τον ανηλεή πόλεμο που έχει δεχθεί ένας νέος άνθρωπος και δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής, ο Κωνσταντίνος Παντελέου.
Η αληθή απεικόνιση των γεγονότων...
Ποιά είναι η γενεσιουργός αιτία;
Η κατασκευή μιας ράμπας ανέλκυσης και καθέλκυσης θαλάσσιων σκαφών στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου. Την οποία θα κατασκευάσει η οικογένεια του Κώστα Παντελέων με δικά της έξοδα και θα την δώσει σε δημόσια χρήση, αφού όμως πρώτα εγκριθεί η μελέτη της από τα αρμόδια υπουργεία!
Ειρήσθω εν παρόδω, η αδειοδότηση και η έγκριση της δεν είναι αρμοδιότητα του δήμου Λουτρακίου, αλλά για λόγους ηθικής τάξης, ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος, προτίθεται να ζήτησει όχι μόνο την έγκριση του δήμου ( δεν απαιτείται ) αλλά και την επίβλεψη της κατασκευής της ράμπας, από την τεχνική υπηρεσία.
Ήδη μία παρόμοια ράμπα, έχει κατασκευαστεί νόμιμα, στην θέση ' Αλμύρα' των Αγίων Θεοδώρων, επί θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής και μάλιστα χωρίς την έγκριση του δήμου Λουτρακίου.
Συνεπώς δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταδειχθεί η φαιδρότητα των κατηγοριών, αλλά και η συστηματική, δόλια και στοχευμένη παραποίηση της αλήθειας που είναι αποδέκτης ο Κωνσταντίνος Παντελέου, με την ταυτόχρονη ηθελημένη αποσιώπηση των προαναφερόμενων, πραγματικών γεγονότων, που στόχο έχουν την τρώση της τιμής και την πολιτική του απαξίωση, με τις ανυπόστατες αυτές κατηγορίες, περί δήθεν συγκάλυψης του από το δήμο Λουτρακίου καθώς όπως προείπαμε δεν έχει αρμοδιότητα εγκρίσης για τη συγκεκριμένη κατασκευή.
Η " λασπογόνες "πρακτικές συνιστούν μία μορφή τρομοκρατίας ...
Πρακτικές που κάνουν πλήθος έντιμων και ικανών πολιτών να μην τολμούν να εκφραστούν, από το φόβο μήπως και λασπωθούν.
Είναι ανεπίδεκτο πάσης παρερμηνείας, πώς τέτοιου χαμηλού επιπέδου κατηγορίες, ταιριάζουν γάντι μόνο σε θορυβοποιούς ανθρώπους, που έχουν κάνει τον γκεμπελισμό τρόπο ζωής τους!
Που δεν ορρωδούν προ ουδενός και για να δώσουν μάλιστα και ηθικό υπόβαθρο σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, παριστάνουν τους ήρωες και τους αγωνιστές από πάνω για θέματα που μηδόλως επηρεάζουν αρνητικά τα δημόσια συμφέροντα.
Το μέγεθος της κακοήθειας τους δεν σταματάει όμως εκεί, αφού προσπαθούν να εμφανίσουν τους εαυτούς τους σαν απειλούμενους από τον Κωνσταντίνο Παντελέου, του οποίου σημειωτέον ο μέχρι τώρα βίος ήταν κρυστάλλινος και δεν ανέδειξε ποτέ τη νοοτροπία τραμπούκου, ούτε είχε ποτέ τάσεις καταπιεστικές και ηγεμονικές!
Εγώ προσωπικά έχω υποστεί λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου, μύριες τέτοιες κακοήθεις επιθέσεις απο συκοφάντες και δεν μου επιτρέπεται συνειδησιακά να αφήνω τα παπαγαλάκια της λάσπης να φάνε τους αετούς της ζωής!
Αυτό το γράφω χωρίς να έχω βλέψεις πολιτικές και θα συνεχίζω να τα γράφω αυτά και ας με μέμφονται αυτοί που αναζητούν τον << οκρυόεντα επιδήμιου πολέμου>>.
Γιατί κάποια στιγμή πρέπει η πολιτική και η δημοσιογραφία να γίνει η κονίστρα των αρίστων και όχι των αχρήστων!
ΥΓ. Σήμερα που σαπίζει ο κόσμος
κι η ατιμία κι ο συμβιβασμός
εξευτελίζουν και τις πιο γενναίες ψυχές .
Μία μονάχα ταχτική είναι πραχτική και συμφέρει.
Να 'σαι ανένδοτος!
Ν. Καζαντζάκης
Φωτογραφία του Dimitrios Karapatas.
Φωτογραφία του Dimitrios Karapatas.
Φωτογραφία του Dimitrios Karapatas.
Dimitrios Karapatas

Δεν υπάρχουν σχόλια: