Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Καζάκης στην Κόρινθο - Δείτε φωτογραφίες


Αρκετός κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κόρινθο, στον καφενέ Αλλότροπον στην Κόρινθο, για να ακούσει τις προτάσεις του ΓΓ του ΕΠΑΜ και οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη...


Με συχνές αναφορές στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο Δ. Καζάκης ανέδειξε τις σχέσεις εξάρτησης ανάμεσα στις μνημονιακές πολιτικές και την κυρίαρχη φυσιογνωμία και πολιτική της ΕΕ και ανέλυσε τη δική του πρόταση για έξοδο από την κρίση.

«Το ΕΠΑΜ είναι ο μόνος πολιτικός σχηματισμός που θέτει στο επίκεντρο του προβληματισμού τις γενεσιουργές αιτίες της σημερινής γενοκτονίας στην Ελλάδα: τη μετατροπή της χώρας σε δουλοπαροικία χρέους μέσω του ευρώ και την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μέσω της συμμετοχής της στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης.

Προσκομίζουμε τη δική μας πρόταση για έξοδο από τους μηχανισμούς υποδούλωσης, πιστεύουμε στη λογοδοσία και εγγυόμαστε με τις προσωπικές μας περιουσίες αν δεν κάνουμε μέσα σε 3 μήνες όσα δεσμευόμαστε. Οι πολίτες αυτής της χώρας θα απαλλαγούν οριστικά από το υπάρχον πολιτικό σύστημα και θα γίνουν κύριοι του τόπου τους και της ζωής τους ψηφίζοντας την πρόταση του ΕΠΑΜ», είπε μεταξύ άλλων, σε μια συζήτηση που κράτησε περισσότερες από 3 ώρες.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: