Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

EARINO Rally Sprint - Κυριακή 19 Mαρτίου 2017


Φωτογραφία της Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Kαλωσόρισμα του αγώνα από τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη

"Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητισμό και υποδέχεται τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ, την Κυριακή 19 Μαρτίου. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που προσφέρει έντονες στιγμές στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για έναν άρτιο αγώνα που διοργανώνει η Start Line. Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει ένθερμα την πραγματοποίηση τέτοιων διοργανώσεων, καθώς μέσα από αυτές ενθαρρύνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ταυτόχρονα, προβάλλεται και αναδεικνύεται ο τόπος μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, αλλά και στους θεατές του αγώνα να απολαύσουν έντονες στιγμές αθλητικού θεάματος."

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017: Δείτε της συμμετοχές...


Η αναμονή για τα χωμάτινα ράλλυ τελείωσε, καθώς αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πρώτος φετινός αγώνας, με τη συμμετοχή 28 πληρωμάτων...

Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 διοργανώνεται από την Start Line,και αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017.

Οι συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στο χρονόμετρο στην γνωστή Ειδική Διαδρομή "Κινέτα-Λουτράκι" που έχει μήκος 19,2 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί δύο φορές.


Η δραστηριότητα του αγώνα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου με τη διεξαγωγή του Διοικητικού και Τεχνικού Ελέγχου, στις φιλόξενες για το Σωματείο εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ "Mr. KTEO" στη Γέφυρα Ασπροπύργου. Την επόμενη ημέρα το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 11:03, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει την Ειδική Διαδρομή.
 

Το επίκεντρο του Εαρινού Ράλλυ Σπριντ θα στεγαστεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ισθμό της Κορίνθου και θα φιλοξενήσει το Αρχηγείο του αγώνα, καθώς και τον Χώρο Επισκευών και Ανασυγκρότησης.



Ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος συγκέντρωσε 28 συμμετοχές, με τις μάχες τόσο στη Γενική όσο και στην F2 να αναμένονται ενδιαφέρουσες. Πιο πολυπληθής κατηγορία του αγώνα είναι η C2 που συμμετέχουν τα τετρακίνητα αυτοκίνητα και από την οποία θα προκύψει το πλήρωμα που θα κατακτήσει τη νίκη. Στη συγκεκριμένη κατηγορία μάλιστα, συμμετέχει και ένα Κυπριακό πλήρωμα, οι Ανδρέας Ανδρέου-"Peris" με Mitsubishi Lancer EVO IX. Όσον αφορά στην Κατηγορία F2, στην οποία κατατάσσονται αυτοκίνητα με κίνηση στους 2 (εμπρός ή πίσω) τροχούς, το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι επίσης υψηλό. Στις Κατηγορίες C3 και C5 θα συμμετάσχουν 3 και 4 πληρώματα αντίστοιχα, ενώ στα θετικά στοιχεία του πίνακα συμμετεχόντων συγκαταλέγεται η παρουσία 8 πληρωμάτων, υψηλού μάλιστα επιπέδου, στην Κατηγορία C6 που ανέκαθεν αποτελούσε, ειδικά στο χώμα παλαιότερα ως Α/5, το φυτώριο για την εξέλιξη των οδηγών προτού φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Παράλληλα, στις συμμετοχές ενός χωμάτινου ράλλυ επιστρέφουν μετά από καιρό και 4 οχήματα 4Χ4, που μπορεί να είχαν δικαίωμα συμμετοχής όμως είχαν αρκετά χρόνια να ξεκινήσουν σε τέτοιο αριθμό.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΤΩΝ

Φυσικά, ο αγώνας δε θα μπορούσε να διεξαχθεί δίχως την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που για ακόμη μια φορά δείχνει εμπράκτως τη στήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ 2017 τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ενώ έχει ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: