Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!





Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας, Πυραγός κ. Βασίλης Γεροβασίλης και το Προσωπικό του Κλιμακίου -μόνιμο, τριετούς και πενταετούς θητείας, εποχιακό- έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μια σεμνή τελετή, στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου, παρουσία του Πατέρα Τσαμπίκου Π. Πετρόπουλου, ανταλλάσοντας ευχές για καλή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι και συγχωριανοί μας υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περαχώρας. 
Ο διαχειριστής και οι συνεργάτες του παρόντος ιστολογίου εύχονται στον Διοικητή και στο Προσωπικό του Κλιμακίου Περαχώρας Καλή Χρονιά, με Υγεία και να συνεχίσουν να καλλιεργούν το αίσθημα ασφάλειας στο Δήμο μας και στην ευρύτερη περιοχή, προστατεύοντας το δασικό μας πλούτο, όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους.


Να υπενθυμίσουμε ότι το Πυροσβεστικό Σώμα, με έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη, εξασφαλίζει την επιτυχή και αποτελεσματική αντιμετώπιση εκτεταμένων κινδύνων (πυρκαγιές, σεισμοί, θεομηνίες, φυσικές καταστροφές κ.λ.π.), όταν αυτοί απειλούν την κοινωνία.




Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: