Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Την Τετάρτη στο Λουτράκι ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου


Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κορινθίας την Τετάρτη 7 Μαρτίου. Μπορεί να τους χωρίζουν ακριβώς 80 χρόνια, πλην όμως ο «παλιός» (Πέλοπας Κιάτου) και ο «νέος» (Κόρινθος 2006) μπαίνουν με θεωρητικές ίσες πιθανότητες στο ματς που θα κρίνει ποιος θα σηκώσει την κούπα, και θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο «Χρήστος Θώδης» στο Λουτράκι!
 
Ο Πέλοπας Κιάτου συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής γι’ αυτή την περίοδο. Είναι η μία από τις μόλις τρεις ομάδες του νομού που βρίσκεται σε εθνική κατηγορία. Στην ημιτελική φάση ο Πέλοπας κατάφερε να αποκλείσει την έτερη ομάδα της Γ’ Εθνικής ΑΟ Ζευγολατιού, μάλιστα με δύο νίκες (4-2 εντός και 2-0 εκτός). Η Κόρινθος 2006 κατάφερε στα προημιτελικά να αποκλείσει το Λουτράκι (σ’ ένα χορταστικό ματς, που έληξε 4-3 στην παράταση) και στα ημιτελικά να επικρατήσει του ΠΑΣ Κόρινθος στο τοπικό ντέρμπι με δύο νίκες (2-0 εντός και 4-1 εκτός). Οι δύο ομάδες της Κορίνθου μονομαχούν στην Α1 τοπική κατηγορία για την άνοδο στη Γ’ Εθνική,
μάλιστα ισοβαθμούν στους 60 βαθμούς, αν και η Κόρινθος 2006 έχει έναν αγώνα περισσότερο (21 έναντι 20)!

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Τετάρτη 7 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τον συναρπαστικό αγώνα και την απονομή της κούπας!
 

StreetLife

Δεν υπάρχουν σχόλια: