Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Λουτράκι :Ερχεται ένα φαντασμαγορικό σόου από ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της μόδας !(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)




Ανερχόμενο αστέρι στην υψηλή ραπτική,ο 23χρονος Τάσσος Ντοβέ (Ντοβλέτογλου κατά κόσμον) μέχρι ώρας έχει να επιδείξει καταπληκτικές δημιουργίες και σημαντικές διοργανώσεις παρουσιάζοντας τα ρούχα του, τιμώντας τον πάντα εκλεκτοί καλεσμένοι με τη παρουσία τους!



Νέος , ταλαντούχος και ταχύτατα ανερχόμενος σχεδιαστής μόδας, ζει στο Λουτράκι Κορινθίας και το διαφημίζει με το δικό του τρόπο!
Έχει ράψει φορέματα και νυφικά (που είναι και το αγαπημένο του αντικείμενο) για πολλές κυρίες της πόλης μας και όχι μόνο!

Την Κυριακή το βράδυ στις 22 Iουλίου σε ένα φαντασμαγορικό σόου, στο καφέ-εστιατόριοΑχίλλειον, στο Λουτράκι, μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά την επίδειξη μόδας του Τάσσου!

Πανέμορφες Λουτρακιώτισσες και όχι μόνο, θα είναι τα μοντέλα του που θα παρουσιάσουν στην πασαρέλα τις δημιουργίες του ! 32 τον αριθμό!

Διαγωνισμός : Kερδίστε δύο προσκλήσεις για το event (με φαγητό και ποτό) και παρακολουθήστε από κοντά την επίδειξη μόδας , στέλνοντας e-mail στο loutrakiblog@yahoo.gr ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook. 
Oι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση  στις 20 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, στις 6 μμ

Ο Τάσσος μιλά στο loutrakiblog.gr για τον κόσμο της μόδας, τα ρούχα του, το ίνδαλμά του, την οικογένειά του και τη μούσα του ! δείτε και μερικές από τις τουαλέτες του !






Δείτε και μερικές φωτογραφίες από το Αtelier του Τάσσου!







Loutrakiblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: