Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στους Αγ.Θεοδώρους. Συνέντευξη με τον Αντιδήμαρχο κύριο Σ. Ράτη (VIDEO - ΦΩΤΟ )

pfk1


Μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα, μέσω της Νέας Εθνικής οδού, Αθηνών Κορίνθου αλλά και απο τη παλαιά Ε.Ο για τους ρομαντικούς, η παραλία Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους
αποτελεί ιδανικό προορισμό, και φιλοξενεί αυτό το ΚΑΥΤΟ Σαββατοκύριακο 21 - 22 Ιουλίου, όχι εκατοντάδες , αλλά χιλιάδες κόσμου. Είναι μια ιδανική και οικονομική λύση για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν απο το κλεινόν άστυ και να απολαύσουν μια καθαρή θάλασσα. Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας εξω απο τον Πευκώνα, η διαφορετικά στα ιδιωτικά πάρκινγκ λίγα μόλις μέτρα από την εξαιρετική παραλία με ασφάλεια και με μικρό κόστος. Ο Πευκώνας της παραλίας προσφέρει ίσκιο στις ευπαθείς ομάδες, όπως ηλικιωμένους, μικρά παιδιά , εγκύους, κλπ. Στην Παραλία υπάρχει φυλάκιο με ναυαγοσώστη, παράκτιος σταθμός του Ε.Ε.Σταυρού, καθώς και άντρες της δημοτικής αρχή που επιτηρούν το χώρο . Πολύ καλό είναι και το επίπεδο καθαριότητας.

Ασφαλώς υπάρχουν ελλείψεις στην παραλία, και ελπίζουμε του χρόνου να έχουν επιλυθεί τα προβλήματα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως η ελλειψη ντουζιέρων, καθώς και τα καφέ μπαρ τα οποία δεν λειτουργούν, εχουν αρνητικό αντίκτυπο . Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου και ελπίζουμε να δούμε του χρόνου ανοιχτά τα μαγαζιά που βρίσκονται μέσα στα πευκάκια. Για όλους εμάς ειναι ενα στοίχημα που δε πρέπει να χαθεί. Πολύ απλά γιατί αγαπάμε το τόπο αυτό.

Στην σημερινή μας συνέντευξη ο Αντιδήμαρχος Αγ.Θεοδώρων κύριος Σπύρος Ράτης μιλά για τους λόγους που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στην παραλία Πευκάκια.

Η Μαρίζα είναι η Ναυαγοσώστρια που βρίσκεται στο πόστο της πολλές ώρες και επιτηρεί αδιάκοπα τους λουόμενους. Μας μιλά για το δύσκολο έργο που επιτελεί.





atnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: