Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Συναυλία για τους πληγέντες της Κινέτας από το Φεστιβάλ Λουτρακίου



Συναυλία για τους πληγέντες της Κινέτας από το Φεστιβάλ Λουτρακίου



Το Loutraki Festival στέκεται κοντά στους πυρόπληκτους του οικισμού Γλυκιά Ζωή των Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας.
Την Παρασκευή 3 Αυγούστου, μια συναυλία με μήνυμα συμπαράστασης, στην Παραλία Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων.
Με δεδομένη την ελεύθερη είσοδο στη συναυλία, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει ταμείο για την οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες.


Μαρίζα Ρίζου στα Παραλία Πευκάκια των Άγιων Θεοδώρων
Παρασκευή 3 Αυγούστου Ι 21.30


Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετικά δημιουργική και επιτυχημένη για τη Μαρίζα Ρίζου!

Έδωσε δυνατά live εντός και εκτός Αθηνών, έγραψε τη μουσική για την πιο πετυχημένη παράσταση της χρονιάς «Μαντάμ Σουσού» στο Θέατρο Παλλάς, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ας Γελάμε Συχνά», σε στίχους δικούς της και μουσική Κωστή Μαραβέγια, προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο τρίτο προσωπικό της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Feelgood Records. 

Μαζί με όλα τα γνωστά της τραγούδια, όπως το «Μια άλλη ευτυχία», «Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα», θα μοιραστεί βέβαια μαζί μας και το «Ας Γελάμε Συχνά», το φωτεινό, αισιόδοξο τραγούδι, που γεννήθηκε από την πρώτη της συνεργασία με τον Κωστή.

Όπως πάντα, στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αγαπημένα της κομμάτια άλλων δημιουργών, μεταμορφωμένα, ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα με τον δικό της μοναδικό τρόπο, ντυμένα στην πολύχρωμη αύρα της.


Μαζί της πάντοτε οι πολύτιμοι συνεργάτης της:

Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι
Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα
Δημήτρης Κουζής – βιολί
Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα
Γιώργος Μουχτάρης - κοντραμπάσο
Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος

Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαΐδη



Δημήτρης Μπάσης
Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

LOUTRAKI FESTIVAL 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort)


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου συμπράττει με τον Δημήτρη Μπάση για μια μοναδική συναυλία στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα από την προσωπική δισκογραφία του τραγουδιστή αλλά και αγαπημένα έργα Ελλήνων συνθετών (Χατζηδάκης, Θεοδωράκης κ.α.).

Τη συναυλία διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Εισιτήριο: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

Για τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από την πλατεία 25ης Μαρτίου.

Πληροφορίες στο www.loutrakifestival.com
Ο Δημήτρης Μπάσης γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη, ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής και σύντομα απέκτησε το πτυχίο του. Στα είκοσι τον ανακάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του, γεμάτη με σπουδαίες επιτυχίες και συνεργασίες! Οι Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Λίνα Νικολακοπούλου, Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Δήμητρα Γαλάνη, Μανώλης Λιδάκης, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μίκης Θεοδωράκης, Πασχάλης Τερζής, Μαρία Φαραντούρη, Δημήτρης Μητροπάνος, Θέμης Αδαμαντίδης, Μελίνα Κανά, Κώστας Μακεδόνας, Μάριος Φραγκούλης, Λένα Αλκαίου, Γιώτα Νέγκα είναι κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, με τα οποία ο Δημήτρης Μπάσης έχει συνεργαστεί και σημειώσει λαμπερές συνεργασίες και εμφανίσεις. Το soundtrack του σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς», που ερμήνευσε γνώρισε επιτυχία άνευ προηγουμένου αγγίζοντας τις 120.000 πωλήσεις! Ο Δημήτρης Μπάσης έχει αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι με την ωριμότητα της φωνής του, το πάθος αλλά και την αυθεντικότητα του.


Δημήτρης Μπάσης Ι Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου
Κυριακή 5 Αυγούστου, 21.30
Αμφιθέατρο Ποσειδώνα (Wyndham Resort)
Εισιτήριο: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο


LEBENSRAUM

LOUTRAKI FESTIVAL 2018

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 
Πάρκο Δεξαμενής – Θέατρο Παντελής Ζερβός






Η πολυσυζητημένη εφιαλτική κωμωδία, το έργο-πρόκληση LEBENSRAUM (ΖΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ) του Θανάση Τριαρίδη, που παρουσιάστηκε με επιτυχία τον χειμώνα του 2016-17 στη θεατρική σκηνή του Faust στην Αθήνα σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου στο Loutraki Festival.

Πρόκειται για ένα έργο-πείραμα που καταργεί τα όρια ανάμεσα στην κωμωδία και το θρίλερ, στην αλήθεια και το ψέμα, στους ηθοποιούς και το κοινό, στην αθωότητα και την ενοχή. Το έργο έχει ως αφετηρία την ναζιστική επεκτατική θεωρία του Ζωτικού Χώρου (Lebensraum) και την μεταγράφει εφιαλτικά στο σήμερα.

Δύο άντρες συναντιούνται στη σκηνή ενός θεάτρου. Ο ένας είναι ο Χειριστής του Πειράματος, ο άλλος προσφέρεται να γίνει πειραματόζωο έναντι αμοιβής. Όλα μοιάζουν σχεδόν αστεία, ώσπου κάποια στιγμή τα πράγματα “στραβώνουν” και το Πειραματόζωο έρχεται αντιμέτωπο με την ηθική του. Πόση διαπραγμάτευση του είναι επιτρεπτή; Και πόσο μπορούν οι θεατές να παραμείνουν “θεατές”;

«Συναυτουργούς» στο εγχείρημά της η Πηγή Δημητρακοπούλου έχει τους ηθοποιούς Πάνο Ζουρνατζίδη και Σήφη Πολυζωίδη στους δύο ρόλους του Χειριστή και του Αποδέκτη του εφιαλτικού πειράματος.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Θανάσης Τριαρίδης
Σκηνοθεσία: Πηγή Δημητρακοπούλου
Φωτισμοί: Κοραής Δαμάτης
Σκηνικά: Κώστας Παππάς
Κοστούμια: Μαρία Κοντοδήμα
Επιμέλεια Κίνησης: Βαγγέλης Πιτσιλός

Παίζουν: Πάνος Ζουρνατζίδης, Σήφης Πολυζωίδης


Ώρα έναρξης: 21.30

Διάρκεια: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 ευρώ (άνεργοι), 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: