Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!


Τελεσίγραφο για τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι, να απαντήσουν διεξοδικά κι εμπεριστατωμένα, άλλως τη δεύτερη εργάσιμη μετά το Πάσχα θα προχωρήσει σε κατασχέσεις κινητών και ακινήτων αξιών της Λουτράκι Α.Ε., θα προχωρήσει η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε.

Αυτό τονίζεται σε έγγραφο που απέστειλε η κατασκευάστρια εταιρεία του Loutraki Thermal Spa λίγο πριν συναινέσει στην αναβολή του προγραμματισμένου πλειστηριασμού, που ως γνωστόν ήταν για την περασμένη Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.
Η εταιρεία, επειδή έχει εξαντληθεί από τον εμπαιγμό είναι αποφασισμένη να προχωρήσει πλέον στην ολοκλήρωση των διαδικασιών, δεδομένου ότι διαπιστώνει από την πλευρά της Λουτράκι Α.Ε. να μη γίνεται απολύτως καμία προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, απλά η Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. παρά τις καλές προθέσεις της να είναι το θύμα του πρόεδρου και των συμβούλων του της οφειλέτριας.
Όπως εκτιμάται από δημοτικούς παρατηρητές, απλά αυτό που επιδιώκεται από τον Κώστα Λογοθέτη και τους συμβούλους του είναι να κερδηθεί χρόνος, όχι προς όφελος της Λουτράκι Α.Ε. και του δήμου Λουτρακίου, αλλά για την άσκηση επικοινωνιακής πολιτικής προς το φιλοθεάμον κοινό!
Είναι επιβεβλημένο, το θέμα να συζητηθεί στα προ ημερησίας συζήτησης θέματα του αυριανού δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ως γενική συνέλευση κι αυτή να ασκήσει μομφή στον πρόεδρο τον αντιπρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. να αναγκασθούν να παραιτηθούν και στη συνέχεια να ζητηθεί δικαστική συνδρομή, έτσι ώστε να διασωθεί η εταιρεία. Σήμερα, όπως οδεύει η εταιρεία, δεν υπάρχει προοπτική διάσωσής της, καθ’ ότι προτεραιότητα και μέλημα ορισμένων συμβούλων δεν είναι αυτό, αλλά πώς θα απαλλαγεί από τις οφειλές της η Club Hotel Loutraki S.A. κι ας κατασχεθεί ολόκληρη η Λουτράκι Α.Ε.!
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: