Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΑΡΓΥΡΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
Εγκαταλελειμμένη στην τύχη της είναι η δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων, με τον αγιοθοδωριτάρχη αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε να είναι κρυμμένος στη φωλιά της Πολεοδομίας και να μην νοιάζεται τι πραγματικά συμβαίνει στο χωριό.
Άστραψε και βρόντηξε χθες στη συνάντηση για την πυροπροστασία ο δημοτικός σύμβουλος από τους Αγ. Θεοδώρους Αργύρης Ψυχογιός, ο οποίος ναι μεν μπορεί να μην κατονόμασε τον Δημήτρη Δέδε, ωστόσο, τον φωτογράφισε -όπως ισχυρίζονταν παράγοντες της δημοτικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων- όταν είπε ότι στα αιτήματά του για την επιβεβλημένη οικονομική ενίσχυση του συλλόγου του λένε: «Τι κολεγιά έχεις με τον Άρη Κωνσταντή και φωνάζεις να πάρει χρήματα;» με τον Αργύρη Ψυχογιό να ξεκαθαρίζει ότι η δημοτική αρχή δεν ασχολείται με το πρόβλημα και δεν υπάρχει καμία απολύτως συντονισμένη κίνηση, αφού εκεί είναι δυο λαλούν και τρεις χορεύουν!
Όσον αφορά τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Δέδε είπε ότι δεν επιδεικνύει ενδιαφέρον και τώρα που είναι ουσιαστικά αρχή της αντιπυρικής περιόδου δεν έχει εμφανισθεί!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: