Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Ανδριάνα Κουρούκλη: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ πρωτοτύπησε και την Κυριακή,κατόπιν πρόσκλησης της Οργάνωσης Μελών,οι βουλευτές του συζήτησαν στο Πνευματικό Κέντρο με φορείς και πολίτες του Δήμου μας,τα θέματα της επικαιρότητας καθώς και τοπικά προβλήματα.


Είχαμε κοντά μας την Θελερίτη Μαρία και τον Ψυχογιό Γιώργο,ενώ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης απουσίαζε ο Κουρεμπές Φάνης,χαιρετισμός του οποίου διαβάστηκε στην συγκέντρωση.
Οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ επίσης,σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την Πρωτοβουλία για την έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι,δρομολόγησαν τις περαιτέρω ενέργειες για το σοβαρό αυτό θέμα.
Παρακάτω παραθέτουμε την εισαγωγική ομιλία της Κουρούκλη Ανδριάνας,συντονίστρια Ο.Μ,στην συγκέντρωση.

Φίλες και φίλοι
συντρόφισσες και σύντροφοι
σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας.
Απόψε εδώ βλέπουμε συντρόφους και φίλους που ΜΑΖΙ δώσαμε την μάχη των εκλογών που έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε  ακόμη μία φορά, για την στήριξή σας.
Αισθανόμαστε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, γιατί επιτύχαμε στον δήμο μας  έναν εκλογικό θρίαμβο με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να αγγίζει το  40%,και συνολικά για την Κορινθία, εφόσον είμαστε ο μοναδικός νομός στην Πελοπόννησο που ο ΣΥΡΙΖΑ υπερκέρασε –και μάλιστα με 7 ποσοστιαίες μονάδες- τη Νέα Δημοκρατία!
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ  ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
Πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα μας και μετά τις εκλογές καλωσορίζω τους συντρόφους, Θελερίτη Μαρία και Ψυχογιό Γιώργο.
Ο Κουρεμπές Φάνης δεν μπορεί να είναι μαζί μας απόψε διότι συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη του τμήματος αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΟΜ Λουτρακίου σε νέο ρόλο,με πιο πολύπλευρα καθήκοντα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Θα συνεχίσει μέσα από τα κινήματα να διεκδικεί ,να προβάλει τα δίκαια αιτήματα του λαού μας , θα επιζητεί λύσεις.
Αυτό το χαρακτήρα είχε άλλωστε και η συνάντηση που προηγήθηκε με την επιτροπή πρωτοβουλίας για την έλευση του προαστιακού, καθώς και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Φίλοι και σύντροφοι είναι έξω από την αντίληψη και την λογική της Αριστεράς να γίνουν οι Ο.Μ μας "κυβερνητικά υπουργικά παραμάγαζα" . Εμείς με την δράση μας δεν θέλουμε να ανοίξουμε δρόμους επαφής με το κράτος αλλά ΔΡΟΜΟΥΣ επαφής με την κοινωνία.
Άλλωστε η ρουσφετολογία και οι πελατειακές σχέσεις ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Φίλοι και σύντροφοι
Δεν έχουμε σκοπό να διαπραγματευτούμε τις αρχές και τις αξίες μας ή να δραπετεύσουμε μπροστά στις δυσκολίες από τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.
Σ΄αυτόν τον δύσκολο δρόμο σας καλούμε να είστε δίπλα μας.

Χωρίς ανάθεση αλλά με στράτευση και δράση.
Σας καλούμε όλους να συμπράξετε με τις προτάσεις σας και την ενεργητική σας συμμετοχή προκειμένου να εμπλουτίσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις και να ενδυναμώσετε τις οργανώσεις μας και τον αγώνα μας!

ΣΉΜΕΡΑ περισσότερο από ποτέ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Είναι στο χέρι μας να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες της αριστερής παρένθεσης.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: