Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πόσο κομπλεξικός είσαι, ρε Κριστιάνο; (ΦΩΤΟ)

Όταν ένας συμπαίκτης σου πετυχαίνει κάποιο γκολ το λογικό είναι να πανηγυρίσεις μαζί του, καθώς και με όλη την υπόλοιπη ομάδα.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο που μοιάζει να ενδιαφέρεται μόνο για τα προσωπικά του ρεκόρ και όχι για τις νίκες της Ρεάλ.
Ενδεικτικό των παραπάνω είναι η χθεσινή του αντίδραση στον νικηφόρο αγώνα με τη Λεβάντε, όπου δεν πανηγύρισε κανένα από τα δύο γκολ της "βασίλισσας" και μάλιστα ήταν στραβωμένος με τον σκόρερ, Γκάρεθ Μπέιλ!
Στο πρώτο γκολ ο Πορτογάλος σουτάρει προς την εστία, ένας αμυντικός σώζει πάνω στη γραμμή, με τον Ουαλό να παίρνει το "ριμπάουντ" και να σκοράρει, αλλά με τον Κριστιάνο να μην πανηγυρίζει...
Το ίδιο ακριβώς και στο δεύτερο, όπου ο Ρονάλντο σουτάρει με δύναμη προς το τέρμα και πανηγυρίζει ...μόνος του, καθώς το γκολ μπαίνει τελικά από το πόδι του Μπέιλ! Απίστευτα πράγματα...
Και, φυσικά, στο τέλος του αγώνα, την ώρα που οι συμπαίκτες του μένουν στον αγωνιστικό χώρο για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, εκείνος αποχωρεί εκνευρισμένος, για τα αποδυτήρια!
"Η εξαιρετικά δύστροπη αντίδραση του Ρονάλντο όταν ο Μπέιλ σκοράρει στο ριμπάουντ από δική του προσπάθεια, είναι αν μην τι άλλο παράξενη και μη υγιής", σχολίασε στο twitter ο Γκάρι Λίνεκερ, ενώ ο τεχνικός της Ρεάλ Κάρλος Αντσελότι έσπευσε να τον υπερασπιστεί:
"Ο Κριστιάνο παραμένει σε καλή κατάσταση. Έφτιαξε και το πρώτο και το δεύτερο γκολ. Δεν σκόραρε, αλλά συνείσφερε πολλά (σ.σ. είχε και δοκάρι στο ξεκίνημα)".
Δείτε τις φωτογραφίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: