Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Θερμές ευχαριστίες !!!!!



Θερμές ευχαριστίες !!!!!

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που οργάνωσαν και συμμετείχαν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι και στους Αγίους Θεοδώρους, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχή έκβασή τους.
Θερμές ευχαριστίες θέλουμε να απευθύνουμε στον Δήμαρχο, στους Αντιδημάρχους, σ’ όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου μας και ιδιαίτερα στους δημοτικούς υπαλλήλους για την έμπρακτη βοήθεια και συμπαράστασή τους.
Αξίζουν όμως ξεχωριστές ευχαριστίες στους Συλλόγους, στους μαθητές, στους δασκάλους και στους καθηγητές των Σχολείων του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, της Κορίνθου και των λοιπών περιοχών, αλλά και στους ενεργούς πολίτες που κατασκεύασαν με ευρηματικότητα άρματα και χόρεψαν στους δρόμους, κατά την παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων.
Η άριστη αυτή συνεργασία, σε ελάχιστο ομολογουμένως χρόνο, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, προσδοκώντας να ξεπεράσουμε τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΛΟΗΣ Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: