Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις


Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012



Στο Ζάππειο δόθηκε χθες, Πέμπτη 24/05/2012 στις 5 μ.μ. η φετινή εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις, που αποτελεί ιστορικό θεσμό και έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με την εκκίνηση 56 συνολικά πληρωμάτων.
Την τελετή έναρξης στο Ζάππειο παρακολούθησαν εκατοντάδες άτομα και οι οδηγοί άρχισαν την πορεία γι’ αυτό το δύσκολο αγώνα.
Παρόν στη τελετή έναρξης , έδωσε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης ο οποίος δήλωσε:
Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε και φέτος το παγκοσμίου φήμης Ράλλυ Ακρόπολις στο Δήμο μας. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες για να διασφαλιστεί η άψογη διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα και οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία, την απαιτούμενη ασφάλεια και την άνεση να απολαύουν το συναρπαστικό αυτό θέαμα από κοντά.

Ο Δήμος μας διαχρονικά επενδύει σε υποδομές και έργα που αφορούν στον αθλητισμό και έχει αποδείξει ότι όχι μόνο επιδιώκει την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αλλά μπορεί και να τα υποστηρίζει. Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος μας, γίνεται παγκόσμια γνωστός, εξυπηρετείται ο στόχος της τουριστικής προβολής και ενισχύεται η οικονομική ανάπτυξη του τόπου.


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: