Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Καλά τα κατάφερες πάλι !








“Μπράβο μ@λ@άκα , καλά τα κατάφερες πάλι” , θα λες κάθε πρωί κοιτώντας τη φάτσα σου στο καθρέφτη . Δεν μας έφτανε ο ένας , μας έφερες και τον άλλο πακέτο . Ψηφίζοντας τον έναν μας έκανες δώρο και τον άλλον . Και τώρα θα έχουμε συγκυβέρνηση με τον έναν και με τον άλλον . Κυβέρνηση άλλα ‘ντ’ άλλων .

Όταν σε κυβερνάει ο ένας ξέρεις από πού να προφυλαχτείς . Μόλις τον δεις στην τηλεόραση απομακρύνεις τα παιδιά σε απόσταση τουλάχιστον δύο δωματίων . Μην αρπάξουν καμιά παιδική συντηριτικίλα , έτσι στα ξαφνικά , και την κουβαλάνε μέχρι τα βαθιά γεράματα . Άσε που δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό ποιον να προτοφασκελώσεις . Έναν και καλό .

Όταν όμως είναι δύο ζορίζουν τα πράγματα . Πρέπει να τους προσέχεις και τους δύο . Και αν γίνει καμιά στραβή και συγκυβερνήσει και ο τρίτος τότε γίνονται άνισα τα πράγματα . Θα πρέπει να φασκελώνεις μία προς την ανατολή και μία προς τη δύση . Έτσι όμως χάνει την ενέργεια του το φασκέλωμα .

Γιαυτό σου λέω , την επόμενη φορά που θα ψηφίσεις , συνεννοήσου πρώτα με τους υπόλοιπους και δώσε μόνο στον έναν κάνα 40 % να ησυχάσω . Να ξέρω ποιον να βρίζω ρε αδερφέ . Γιατί τώρα εκτός από τους  δυο – τρεις κυβερνόντες θα πρέπει να βρίζω και γύρω στα τρία – τέσσερα εκατομμύρια νοματαίους και βάλε . Να βγω στον δρόμο και να αρχίσω να μοιράζω σκαμπίλια .  Απάλλαξε με από την κούραση . Ψήφισε μόνο Αντώνη την επόμενη φορά παρέα με την Ντόρα τη μοβόρα. Μία και έξω . Απόλαυση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: