Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μία ανάσα πριν την νέα αρχή!!!


Σας ευχόμαστε σε όλες σας και σε όλους σας, ένα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σας περιμένουμε να έρθετε κοντά μας για να νιώσετε και εσείς υπερήφανοι μαζί μας!!!! Για την ομάδα μας, για τους φίλους σας, για τους συμπολίτες σας, για τους συγγενείς σας. Για όλους εμάς.... για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.


Στιγμιότυπα απο την τελευταία μας προπόνηση. Όλοι σχεδόν οι αθλητές του Ποσειδώνα βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο κλειστό γυμναστήριο. Το κλίμα ανάλαφρο και λόγο καλοκαιριού τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Η διάθεση όλων των παιδιών ήταν στα ύψη. Με λιγότερα κιλά αρκετοί απο τους αθλητές μας και ας είναι ακόμη πολύ νωρίς, με αρκετή γυμναστική και πολύ όρεξη για την συνέχεια. Το πρόγραμμα είχε ζέσταμα (δεν χρειάστηκε και πολύ!!)ποδόσφαιρο και διατάσεις.

Ο ενθουσιασμός των αθλητών του Ποσειδώνα είναι πολύ πάνω απο το αναμενόμενο.

Το αγαπάνε πραγματικά και θέλουν τον κόσμο δίπλα τους. Και το δείχνουν αυτό με την φετινή προσπάθεια τους που δεν έχουν σταμάτησει καθόλου. Η Α1 έχει απαιτήσεις και το γνωρίζουν καλά.



Βρίσκονται μεταξύ τους και κανονίζουν για τρέξιμο και βάρη με βάση του προγράμματος που τους έχουμε δώσει. Οργανώνουν τις δουλειές τους έτσι ώστε να μην έχουν δικαιολογίες στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας.

Όλοι δουλεύουν σαν επαγγελματίες. Και όλο αυτό γίνεται για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

Για την δική μας αθλητική οικογένεια!!!!!

Ραντεβού .......σε λίγες ημέρες, η ομάδα μας θα ξεκινήσει την νέα χρονιά.

  

Ο έφορος

Παλαιολόγος Κωνσταντίνος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: