Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

NEO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ






 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Στις 22/07/2012, ημέρα Κυριακή στα γραφεία του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ στο Λουτράκι πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του  κατά τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες στις 11/07/2012, για τη συγκρότηση σε σώμα του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.



Διοικητικό Συμβούλιο::


Χαράλαμπος Γεωργίου – Πρόεδρος -  Έφορος Πετοσφαίρισης & Αντισφαίρισης

Κωνσταντίνος Παλαιολόγος -  Αντιπρόεδρος - Έφορος Χειροσφαίρισης

Δημήτριος Σακελλάρης – Γεν.Γραμματέας -  Έφορος Καλαθοσφαίρισης

Αναστάσιος Κουλουκάκης – Ταμίας – Έφορος  Στίβου

Στέφανος Στογιαννόπουλος - Ειδικός Γραμματέας – Β.'Εφορος  Καλαθοσφαίρισης

Χαράλαμπος Σπυράκης – Μέλος – Έφορος Κολύμβησης

Φωτεινή Αποστολοπούλου-Γκάρα – Μέλος – Β.Έφορος Καλαθοσφαίρισης

Λάζαρος Τυφτικίδης – Μέλος - Έφορος Ενόργανης Γυμναστικής

Παναγιώτης Μπεκιάρης – Μέλος – Έφορος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Μαρίτσα Μελέτη – Αναπλ. Μέλος  - Β.Έφορος Ενόργανης Γυμναστικής

Παχατουρίδου Παρασκεύη – Αναπλ.Μέλος – Β.Έφορος Στίβου

Μιλτιάδης Παπαδημητρόπουλος - Αναπλ.Μέλος  - Β.Έφορος Αντισφαίρισης


 Ως νέο Δ.Σ. έχοντας γνώση της 50ετούς σημαντικής διαδρομής του Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου που μας κληροδότησαν δυο σπουδαίοι αθλητικοί παράγοντες, ο κος  Βλάσσης Φίλης και κος  Γιάννης Λαζαρίδης, αλλά και για την συνέχεια του πολύτιμου έργου τους, θεωρούμε όλοι καθήκον μας να υπηρετήσουμε το σωματείο μας και τους ευγενείς σκοπούς του με συνέπεια και ευθύνη.
Οι στόχοι μας και ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων μας αφορούν:
Πρώτον: Την μαζικότητα του αθλητισμού στην περιοχή μας που αποσκοπεί στο να συμμετέχουν στα αθλητικά μας δρώμενα όλο και περισσότεροι νέοι του τόπου μας.
Δεύτερον:  Τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά όπου οι υποδομές και οι συνθήκες το επιτρέπουν- μεμονωμένα ή ομαδικά- την ενίσχυση του Πρωταθλητισμού η οποία θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος και αναγνώριση στο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ και κατ ΄επέκταση την πανελλήνια προβολή του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής.
Τρίτον: Ο τρίτος στόχος έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού αποτελεί και τον σταθερό πυλώνα της ύπαρξης του Συλλόγου μας και δεν είναι άλλος από το να εργαστούμε όλοι αλληλέγγυα για την ευεργετική   προσφορά του αθλητικού ιδεώδους που ενδυναμώνει το σώμα αλλά και καλλιεργεί το πνεύμα της νεολαίας μας σε μια δύσκολη εποχή που η αμφισβήτηση έχει πάρει τη θέση της ελπίδας και της αξιοκρατίας.
Με την συνεργασία, την καλή πρόθεση, τον κατάλληλο σχεδιασμό και τη θετική σκέψη και ενέργεια, έχοντας πιστούς συμπαραστάτες τα μέλη μας, την τοπική κοινωνία και την Πολιτεία ελπίζουμε στην επιτυχία!



Το   Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: