Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στη Βιομηχανία Παραγωγής Αιολικής Ενέργειας στα Γεράνεια.











                Αγαπητοί μας συνδημότες.............


Καλούμε όλους αυτούς οι οποίοι συμμερίζονται τις απόψεις της επιτροπής αγώνα και είναι αντίθετοι στην εγκατάσταση βιομηχανίας παραγωγής αιολικής ενέργειας στα Γεράνεια, να δώσουν μαζικά το παρόν στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου στις 27 Αυγούστου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3:30 μμ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, όπου συζητείται η γνωμάτευση της Περιφέρειας επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια.
Λεωφορείο, για όσους δεν χρησιμοποιήσουν τα ΙΧ οχήματά τους, θ’ αναχωρήσει την 12:45 από τον σταθμό του ΟΣΕ Λουτρακίου (κόστος 6 έως 8 ευρώ, ανάλογα με τη συμμετοχή).
Πληροφορίες και συμμετοχές στο: geraniasos@gmail.com


Το συγκεκριμένο «έργο» δεν είναι αποδεκτό από τους κατοίκους του Δήμου μας και αυτό εκφράζεται με τις υπογραφές – σφραγίδες συλλόγων που κοινοποιήσαμε στην Περιφέρεια και  προέρχονται από όλες τις πόλεις και κοινότητες του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, από τη θέση που πήραν οι Δημότες στις συγκεντρώσεις που έγιναν στα διάφορα διαμερίσματα του Δήμου  και επιπλέον από τη θέση που έλαβε επί του θέματος η Διαρκής Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δήμου και το σύνολο των μελών  του Δημοτικού Συμβουλίου. Ας το επιβεβαιώσουμε για μία ακόμη φορά με την παρουσία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: