Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ









Άνοιξε τις πύλες της χθες το βράδυ για το κοινό η 4η πανελλήνια έκθεση “Κορινθία 2012″, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου»,  όπου διαμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό.



Η Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ ΟΤΑ, στα πλαίσια της προβολής και διαφήμισης των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και των διαφοροποιημένων ποιοτικών υπηρεσιών του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA, συμμετέχει με δικό της εκθεσιακό περίπτερο στην  Έκθεση ‘’Κορινθία 2012’’

Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., έχει πανελλήνιο χαρακτήρα και έχει αναδειχθεί σε μία από τις σημαντικότερες περιφερειακές διοργανώσεις.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.
Η Έκθεση θα λειτουργήσει έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κόρινθο.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας ,ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και οι τρεις από τους τέσσερις βουλευτές του Νομού, Νίκος Ταγαράς, Χρήστος Δήμας, και Στάθης Μπούκουρας. Παρόντες επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες και οι θεματικοί αντιπεριφερειαρχες Ντίνα Νικολάκου και Λάκης Παπαφωτίου.






Το παρόν στην έκθεση έδωσε και ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστας Λογοθέτης με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Νικολάου.



Μέσω της επικείμενης συμμετοχής στην έκθεση, την οποία επισκέπτονται περί τους 20.000 επισκέπτες και συμμετέχει μεγάλος αριθμός εκθετών από όλους τους νομούς της χώρας, οι στόχοι που έχουν τεθεί με την εν λόγω συμμετοχή, αφορούν μεταξύ των άλλων στην ανάδειξη και στην προβολή των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του LOUTRAKI THERMAL SPA, στην προώθηση των υπηρεσιών του, καθώς και στη γνωριμία και στην επικοινωνία του μοναδικού αυτού Κέντρου Υδροθεραπείας με το ευρύτερο κοινό.



Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά και τιμή, να μας επισκεφθείτε και να σας καλωσορίσουμε στο εκθεσιακό περίπτερο του LOUTRAKI THERMAL SPA, στο Stand No 20».

Δεν υπάρχουν σχόλια: