Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-0

Κακή και ...οφσάιντ εμφάνιση


Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Π.Α.Ο Λουτράκι, που ηττήθηκε στο Βέλο με 1 – 0 από την τοπική ομάδα. 

Οι οράνιε δεν είχαν καθαρό μυαλό, άργησαν να βρουν τα πατήματά τους στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν φέτος σε φυσικό χλοοτάπητα και έπεσαν ανόητα στην παγίδα του τεχνητού οφσάιντ των γηπεδούχων. Παράλληλα, η κακή τοποθέτηση της άμυνάς τους στις βαθιές μπαλιές των αντιπάλων προς την περιοχή τους, έδωσε στους τελευταίους το δικαίωμα, αφού έχασαν πρώτα δύο καλές ευκαιρίες, την τρίτη φορά να τους τιμωρήσουν με το γκολ του Πιλιαφά.
Στο ανιαρό πρώτο ημίχρονο οι δύο αντίπαλοι σχεδόν αλληλοακυρώθηκαν. Το γκολ όμως του Πιλιαφά στο 41ο λεπτό έκανε τους οράνιε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να μπουν πιο δυνατά και -ειδικότερα στο πρώτο τέταρτο- να δημιουργήσουν φάσεις για να ισοφαρίσουν.
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των οράνιε σταματούσαν από δική τους απροσεξία στην υπόδειξη οφσάιντ.
Το ρίσκο των προπονητών των οράνιε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα άφησε στους γηπεδούχους πολλούς χώρους και ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλο τέρμα.
Εκτός από τον νεαρό Γιαννακούλη και τον Γεώργαρη, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και έδειξε ότι θα δώσει λύσεις, οι υπόλοιποι οράνιε δεν ξεπέρασαν τη μετριότητα. 
Η άψογη συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν βοήθησε πάρα πολύ το έργο του κ. Νεοφυτιάδη.

Το φιλμ του αγώνα:
5ο λεπτό. Ο Μακρής θα εκτελέσει φάουλ από την περιοχή του, ο Αντωνίου δεν θα καταφέρει να απομακρύνει και ο Κοσκολέτος θα φύγει στην πλάτη της άμυνας, απέναντι από τον Κορδώση. Ο τερματοφύλακας των οράνιε θα προλάβει να κλείσει τον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του οποίου θα περάσει άουτ.
10ο λεπτό. Μετά από φάουλ – γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Αντωνόπουλος Π. θα κάνει τη γυριστή κεφαλιά και ο Κοσκολέτος, για άλλη μια φορά, θα βρεθεί απέναντι από τον Κορδώση, αλλά το πλασέ του θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.
31ο λεπτό. Ο Χρυσαφίδης με κεφαλιά θα βρει τον Αποστολάκη μέσα στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ του τελευταίου υπό την πίεση του Άντρεα θα περάσει άουτ.
38ο λεπτό. Εξαιρετική μπαλιά του Κοσκολέτου στον Πιλιαφά που θα μπει μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση θα προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να νικήσει τον Κορδώση.
41ο λεπτό. Η δυνατή απομάκρυνση του Μακρή, ο Αντωνίου θα αποτύχει να απομακρύνει τη μπάλα στην κορυφή της μεγάλης περιοχής και ο Πιλιαφάς με σουτ στην κίνηση θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
59ο λεπτό. Ατομική προσπάθεια του Αντωνίου από τα πλάγια και γύρισμα στην καρδιά της άμυνας, εκεί που ο Παυλάτος με κακό σουτ θα στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
63ο λεπτό. Καρφωτή κεφαλιά του Παυλάτου, ο Μακρής θα πέσει και θα μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
64ο λεπτό. Ο Mici θα ντριμπλάρει τον Κρίκα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και απέναντι από τον Κορδώση θα πλασάρει άουτ.
70ο λεπτό. Το γύρισμα του Αντωνίου από πλάγια, αλλά ο Σαββίδης θα απομακρύνει τη μπάλα μπροστά από τη γραμμή του τέρματός του και τον Αποστολάκη.
72ο λεπτό. Ατομική ενέργεια του Mici στα πλάγια και το παράλληλο γύρισμα με τον Αντωνόπουλο Π. να στέλνει τη μπάλα άουτ από τα τρία μέτρα.
74ο λεπτό. Φάουλ – σέντρα του Μαυρέλη, κεφαλιά – πάσα του Χρυσαφίδη, αλλά ο Αποστολάκης από κοντά δεν θα μπορέσει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Σαββίδης την τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ.
78ο λεπτό. Ο Πιλιαφάς στην αντεπίθεση θα μπει μέσα στην περιοχή, θα ντριμπλάρει τον Κορδώση και από πλάγια θέση θα πλασάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο εξωτερικό μέρος των διχτυών.
82ο λεπτό. Ατομική ενέργεια του Γεώργαρη από αριστερά και το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι με την καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη να περνάει άουτ.
88ο λεπτό. Ο Κοσκολέτος θα κλέψει τη μπάλα από τον Μαυρέλη στο κέντρο του γηπέδου και θα φύγει μόνος του απέναντι στον Κορδώση. Ο Μαυρέλης δεν θα κάνει το φάουλ, φοβούμενος την κάρτα, ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων θα μπει στην περιοχή και θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον Κορδώση, με τον τερματοφύλακα των οράνιε να μπλοκάρει τη μπάλα.
89ο λεπτό. Ο Mici θα φύγει για άλλη μια φορά στην αντεπίθεση, αλλά ο Αντωνίου θα τον προλάβει και θα διώξει πριν αυτός πλασάρει τον Κορδώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: