Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ




Στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρέσβη του Βιετνάμ κ. Μπιν Βου, στην Κορινθία,


πραγματοποιήθηκε συνάντηση τη Δευτέρα 8/10/2012 σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα, μεταξύ του Πρέσβη, του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργου Δέδε, του Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρήστου Δήμα,  του Δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Κακούρου, με σκοπό την ξενάγηση του Πρέσβη, στις εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa, στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου (παρουσία του προσωπικού της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας) και στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου ενημερώθηκε για τη σημασία και το ρόλο του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στην Τουριστική Ανάπτυξη της Κορινθίας.

Η ατζέντα της συζήτησης αφορούσε σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και οικονομίας δεδομένης της ολοένα αναπτυσσόμενης οικονομίας του Βιετνάμ και το ενδιαφέρον της για την Ελληνική αγορά, αλλά και σε πληροφορίες για την παρούσα κατάσταση στην περιοχή, τις τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό και τις μεθόδους ανάπτυξης σύγχρονων τρόπων προβολής και προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, στην κατεύθυνση της περαιτέρω συνεργασίας αλλά και αδελφοποίησης του Δήμου μας με το Βιετνάμ.

Δεδομένης της παράδοσης της χώρας του Βιετνάμ στις τεχνικές της αναζωογόνησης, της χαλάρωσης αλλά και της ευεξίας του σώματος με θεραπείες και περιποιήσεις, έγινε ιδιαίτερη παρουσίαση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών του Thermal Spa, αναδεικνύοντας έτσι τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού νερού Λουτρακίου αλλά και τη σημασία του Ιαματικού Τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: