Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!





Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων, και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.




Το επόμενο σημαντικό βήμα.

Στη συνέχεια, όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.

Δειτε  το Δελτίο Τύπου για την εξέλιξη της μήνυσης απο τη Ντόρα Κρητικοπούλου. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: Κρατάτε επαφή με το site και διαδίδετε συνέχεια τις εξελίξεις γιατί, το πιο κρίσιμο σημείο είναι η μυστική ψηφοφορία που απαιτεί 151 ψήφους στη βουλή για να στείλουν τους προδότες στο ειδικό δικαστήριο και, εάν το θάψουν εκεί θα σημαίνει ότι ολόκληρη η βουλή αποτελείται από προδότες.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14.10.2012
Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από 10.10.2012
Η μήνυση που κατέθεσα στις 6 Ιουλίου 2012, με ΑΒΜ Α 2012/2593, κατά Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κατά μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και κατά βουλευτών που συμφώνησαν, εισηγήθηκαν και ψήφισαν τα δύο Μνημόνια, για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας και της εξαπάτησης εκλογέων, την οποία συνυπέγραψαν αρχικά 283 Έλληνες και Ελληνίδες, διαβιβάσθηκε από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, ο Κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών υπέβαλε άμεσα τη μήνυση προς τον Κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος στη συνέχεια την διαβίβασε αμελλητί προς τον κ.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων μέσω του κ.Υπουργού Δικαιοσύνης, για να δικασθούν οι μηνυόμενοι για την εσχάτη προδοσία με το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Παράλληλα, ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.
Έφτασε λοιπόν η ώρα τους!
Η ώρα που οι προδότες της χώρας μας θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που μεθόδευσαν, οργάνωσαν και διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Τον λαό που πρόδωσαν, οδήγησαν στην αυτοκτονία, την εξαθλίωση, την ανεργία, την ταπείνωση, τον λαό που του έκλεψαν την πατρίδα του. Τον λαό που του έκλεψαν τον μισθό και τη σύνταξη. Θα λογοδοτήσουν που άνοιξαν την κερκόπορτα για να εισβάλουν οι ξένοι κατακτητές και να λεηλατούν την περιουσία μας, τον εθνικό μας πλούτο, να μας εξευτελίζουν (σημείωση: για τους τροϊκανούς θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον ενέργειες, για απόδοση ευθυνών για ό,τι έχουν διαπράξει σε βάρος μας με τη συνέργεια των εθνοπροδοτών).
Σε κάθε περίπτωση, το όνομα των εθνοπροδοτών (Ελλήνων;;;) θα μείνει ανά τους αιώνες στην ιστορία ισότιμο και ισάξιο με αυτό του Εφιάλτη, που πρόδωσε τον Λεωνίδα και τους 300 γενναίους, βοηθώντας τους Πέρσες. Το ίδιο τέλος περιμένει όλους τους προδότες, η ίδια μοίρα τους αξίζει, εάν στο μεταξύ δεν έχουν αυτοκτονήσει είτε από τις τύψεις είτε από την αδυναμία τους και την ανικανότητά τους να αντέξουν το βάρος της ευθύνης τους.
Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι λειτουργεί. Ότι υπάρχει για να αποδίδεται το δίκαιο και για να τιμωρούνται οι εγκληματίες. Έπραξε το καθήκον της. Συγχαρητήρια στους Δικαστές μας!
Το θέμα τώρα είναι ότι πρέπει να υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή. Τα αντιμνημονιακά κόμματα με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα στηρίξουν τη μήνυση. Να δούμε αν αυτό θα γίνει στην πράξη. Επίσης, θυμίζω και τις δεσμεύσεις της Ν.Δ. ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012, που στις 23.04.2012, δια στόματος του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού κ.Μάξιμου Χαρακόπουλου, δεσμεύτηκε ότι η τιμωρία των πρωταιτίων του ελληνικού ναυαγίου ήταν ένας από τους στόχους της. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του, ο ανωτέρω ανέφερε: «Η ψήφος σε κόμματα διαμαρτυρίας θα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ. Εάν στην επόμενη Βουλή δεν υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα πληρώσουν οι πρωταίτιοι του ελληνικού δράματος. Δεν θα μπορέσουμε να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Δεν θα μπορέσει να 2
σχηματιστεί Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό Δικαστήριο στη συνέχεια για τον κ.Παπανδρέου και τον κ.Παπακωνσταντίνου».
Επομένως, η Ν.Δ. είναι πεπεισμένη ότι οι κ.κ.Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, «πρωταίτιοι του ελληνικού δράματος» κατά τις δηλώσεις της, διέπραξαν εγκλήματα κατά της χώρας μας.
Αυτό λοιπόν που περιμένουμε, είναι να φανεί η Ν.Δ. αντάξια των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Εκτός αν, και αυτές οι δηλώσεις έγιναν προς εξαπάτηση των εκλογέων …
Όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει ο αριθμός των 30 για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή, και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.
Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε θα πέσουν οι μάσκες. Θα φανεί ποια κόμματα, ποιοι βουλευτές είναι συνεπείς με τις δεσμεύσεις τους, και ποιοι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό.
Η διαδικασία στη Βουλή θα δείξει πολλά.
Αναμένουμε τη συνέχεια. Αναλόγως, θα ακολουθήσουν οι σχετικές και δέουσες νομικές ενέργειες…
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: