Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν







                                                                                                            Λουτράκι, 25.10.2012


Θέμα: Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του Έσσεν (The General Director for Sport in the Ministry of the Interior & Sports of the State of Hessen, Germany) στο Λουτράκι

            Ο Γενικός Διευθυντής Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Έσσεν της Γερμανίας, Dr. Heinz Zielinski θα επισκεφτεί την πόλη του Λουτρακίου καθώς και την ευρύτερη περιοχή από τις 28.10.2012 έως τις 31.10.2012, κατόπιν πρόσκλησης του Loutraki Tourism Organization και συνοδευόμενος από τον γραμματέα του Mr. Musa Lami.  Το κρατίδιο του Έσσεν είναι μία από τις ισχυρότερες οικονομικά περιφέρειες της Ευρώπης καθώς η κομβική γεωγραφική του θέση έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξή της επιχειρηματικής και βιομηχανικής δραστηριότητας.   
            Το πρόγραμμα του Dr. Heinz Zielinski περιλαμβάνει συναντήσεις με παράγοντες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, του Δήμου Ναυπλιέων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την διεύρυνση διμερών σχέσεων και επιχειρηματικών συνεργασιών στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.
            Ειδικά για την πόλη του Λουτρακίου, στο πρόγραμμα του Dr. Zielinski εντάσσονται επιθεωρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων, του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού, του Loutraki Thermal Spa, ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής και αρχαιολογικών χώρων.
           
            Ο Dr. Heinz Zielinski, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη 30.10.2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα τύπου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: