Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α1 ΑΝΔΡΩΝ




Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Πρώτος σταθμός είναι ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στις 16:00 με αντίπαλο την ομάδα της ιστορικής ΧΑΝΘ (Θεσσαλονίκης.) στο Λουτράκι.

Δεύτερος σταθμός είναι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 14:00 με αντίπαλο ξανά την ομάδα της ΧΑΝΘ για την 5η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής..ξανά στην έδρα μας.
Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα που έχει στηρίξει την Χειροσφαίριση σχεδόν από την ίδρυση της.
Πέρσι η ΧΑΝΘ τερμάτισε στην 6η Θέση του Βαθμολογικού πίνακα και οι ενδυνάμωση της, με έμπειρους παίκτες είχαν ως σκοπό την καλύτερη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και κύπελλο.
Στις πρώτες αγωνιστικές δεν φάνηκε έτοιμη να ανταπεξέλθει στους στόχους της, και οι τωρινοί δύο αγώνες με εμάς είναι κρισιμότατοι.
Κρίσιμοι είναι και για εμάς που ο θεσμός του Κυπέλλου μπορεί να μην είναι το ζητούμενο αλλά είναι μια ευκαιρία για να πάρουμε περισσότερες εμπειρίες και την πρώτη μας νίκη.
Ο στόχος της ομάδας μας είναι ο αγώνας του πρωταθλήματος, γιατί η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί από τους αγώνες μέσα στην έδρα μας κυρίως.
Γιαυτό ζητάμε από όλο τον φίλαθλο κόσμο, όπως αγκάλιασε την Εθνική ομάδα, να αγκαλιάσει και εμάς σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι μας, με αντίπαλο την ΧΑΝΘ.
Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας και να στηρίξουμε όλοι μαζί τους αθλητές της ομάδας μας, ώστε να παλέψουν ακόμη πιο σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: