Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ 4 - 0




Η ομάδα της Περαχώρας για ακόμη ένα παιχνίδι, έδειξε το καλό της πρόσωπο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κι επικράτησε του Αγιονορίου με 4-0.Επίσης να σημειώσουμε ότι η Περαχώρα  είχε και την σημαντική απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας  Δημήτρη Κόντη.


Στο πρώτο ημίχρονο τώρα, η ομάδα της Περαχώρας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, στις κλασικότατες ευκαιρίες για γκόλ που παρουσιάστηκαν με τους Θώδη, Γιαννούλη και Ζύκα να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Περαχώρα μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι και έτσι στο 47' μετά από σέντρα του Γιαννούλη ο Λόγγρος με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκόρ. Από εκεί και έπειτα η Περαχώρα πίεσε το Αγιονόρι δημιούργησε ευκαιρίες, με σημαντικότερες των Ζύκα και Κανάκη με απότελεσμα να μην έρχεται το δεύτερο γκόλ.
Ένα τρίλεπτο όμως ήταν αρκετό ώστε το σκόρ να πάρει διαστάσεις θριάμβου, ο Λόγγρος αυτή την φορά σέντραρε στο Γιαννούλη με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 στο 78'.Στο 80' ο Λογοθέτης έκανε το 3-0 με κεφαλιά και το 4-0 ο Κανάκης ένα λεπτο αργότερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ο.ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: Δρίτσας, Αικατερίνης(46'Δημόπουλος), Κανάκης, Παπαδημητρίου, Λογοθέτης, Παππάς, Θυμής, Λόγγρος(82'Ζιώγας),Γιαννούλης,Ζύκα,Θώδης(85' Μπάρτζης)

ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ: Μεζίνης, Σκούρτης Μ, Σκούρτης Α, Κρίκης, Πάραμ, Παπαχρήστος, Κάππος, Μπίτζιος, Ηλίας, Γιώργης(54' Μπίτζιος Δ),Σκούρτης Α(27΄Παπαχρήστος Ε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: