Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
Του Κώωτση το μπάχαλο έγινε για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. που συνεδρίασε την Παρασκευή το απόγευμα όπου υπήρχαν πολλές απουσίες και οι όποιες αποφάσεις ελήφθησαν με οριακή πλειοψηφία 3 - 2. Κι αυτό, γιατί απουσίαζαν τρεις σύμβουλοι του διαταραγμένου και μεταλλαγμένου συνδυασμού «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω», καθώς επίσης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μετά όσα λαμβάνουν χώρα στη Λουτράκι Α.Ε., οι σύμβουλοι του Κώωτση μηδενός εξαιρουμένου έπρεπε για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας, αλλά και για να προασπισθούν τα συμφέροντά της, δεδομένου ότι μ’ αυτούς ξεπουλιούνται μπιρ παρά, θα έπρεπε να έχουν εξαφανισθεί χθες.
Όποιος θέλει μπορεί να το καταλάβει, ότι έχει αρχίσει το στυγνό ξεπούλημα των συμφερόντων της Λουτράκι Α.Ε.
Ας επανέλθουμε στη συνεδρίαση του προχθεσινού διοικητικού συμβουλίου, στην οποία πρωταγωνιστές ήταν οι εργαζόμενοι, προασπιζόμενοι τα δίκαια συμφέροντά τους, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι παρέστησαν με δικηγόρο ματαιώνοντας τον πρότερο συμβιβασμό τους, λαμβανομένου υπόψη ότι παραμένουν απλήρωτοι από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
Αν και οι εργαζόμενοι έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν για τη διάσωση της εταιρείας καθώς επίσης και της λειτουργίας του Loutraki Thermal Spa οι συνήθεις ύποπτοι σύμβουλοι του Κώωτση τα έχουν κάνει μπάχαλο, με συνέπεια να προκαλείται η μήνις όποιου συνδιαλέγεται με τη Λουτράκι Α.Ε. είτε εκ των έσω, είτε εκ των έξω…
Στελέχη της Λουτράκι Α.Ε. και του Loutraki Thermal Spa συμφωνούν και θεωρούν ότι μετά τις ηλίθιες αποφάσεις αύξησης της εισόδου και κάποιων εγκληματικών πρωτοβουλιών σε βάρος της προοπτικής του υδροθεραπευτηρίου, η τετραήμερη λειτουργία του κινείται προς την ορθή κατεύθυνση, δεδομένου ότι το λειτουργικό του κόστος σε σχέσεις με τα σχεδόν ανύπαρκτα έσοδά του κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη είναι δυσβάσταχτο.
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ότι δεν γινόταν τίποτα στην εταιρεία, οι σύμβουλοι του Κώωτση προσπαθούσαν να περάσουν μέτρα για την καταστροφή και το ξεπούλημα των δικαιωμάτων της εταιρείας και ήδη υπάρχουν γεγονότα, με συνέπεια τα πάντα να κινούνται μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας -όπως άλλωστε συμβαίνει εξαιτίας της δημοτικής αρχής σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου- την ώρα που έπρεπε να παράγουν, να δρέπονται καρποί και να αποσβένεται μέρος της επενδυτικής δαπάνης, προκειμένου να επενδυθούν τα έσοδα σε νέες δράσεις…
loutraki-press 

Δεν υπάρχουν σχόλια: